Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 1 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L’OMIC Alzira obri la nova oficina al Mercat de la Vila

L’horari de l’OMIC és de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres, amb cita prèvia telefonant al 96 245 92 71 o bé en el correu electrònic [email protected]


L’OMIC, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, obri les noves instal·lacions al Mercat de la Vila. «No s’ha escollit de manera arbitrària la ubicació», segons Gemma Alós, regidora de Consum. «Hem decidit traslladar l’OMIC de lloc per dotar l’oficina d’un espai propi, ja que així se li atorga major presència a este servei gratuït encarregat d’informar i orientar els consumidors».

Mediar en els conflictes que puguen sorgir entre persones consumidores i l’empresariat, per a intentar una solució amistosa, és una altra de les tasques que oferix l’OMIC, a més de dirigir als serveis d’inspecció aquelles reclamacions en les quals es detecten possibles infraccions en matèria de consum.  

L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez ha explicat que la idea és revitalitzar la zona del mercat i poder posar alguna oficina municipal més, com és el cas de l’Oficina Comarcal d’Habitatge de la Mancomunitat. “el que volem és aprofitar sinèrgies i donar un altre caire a este espai amb visió pública d’un mercat més pròxim a la ciutadania i de la nostra ciutadania mes pròxima als serveis municipals”. Per la seua banda, Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans i encarregat de les instal·lacions del Mercat de la Vila, argumenta que «amb esta obertura donem un pas més en la tasca encetada de dinamitzar estes instal·lacions municipals. Tractant-se d’un espai on el consumidor realitza les seues compres, que millor que ubicar ací l’oficina que té com a finalitat tramitar les reclamacions que puguen sorgir en matèria de consum». En estos temps de restriccions sanitàries l’horari de l’OMIC és de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres, amb cita prèvia telefonant al 96 245 92 71 o bé en el correu electrònic [email protected] 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 


._000500

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

jomateix - 02/12/2020
Van enderrocar el Mercat Municipal original, una aberració. En lloc de subsanar l'error construint un nou edifici emblemàtic i visible per la ciutat, l'Ajuntament va fer una sort de mercat en el baix d'una finca... es pot ser més cutre? Normal que no funcione... Quina poca visió.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal