Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 4 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La plataforma alziraescomercio.com duplica en un mes els establiments adherits i augmenta notablement els productes i referències

Carmen Herrero, directora d'IDEA: "No anem a parar fins a que la majoria del comerç alzireny estiga a l'abast de tots en esta plataforma que esta demostrant que funciona"


 .-000403

 

"La posada en marxa de alziraescomercio.com ha suposat un procés de digitalització del comerç local i pretén arribar a totes les pimes de la ciutat. Solucions com la digitalització plantegen un escenari necessari per a l'increment de les vendes, la promoció i la visibilitat del comerç local en el seu conjunt", ha comentat Carmen Herrero, directora d'IDEA.

Des de fa una poc més d'un mes, la plataforma alziraescomercio.com està en ple funcionament i les xifres que presenta en aquest inici indiquen clarament què és una gran eina a l'hora de potenciar i revitalitzar el comerç a la ciutat d'Alzira.

En aquestes 5 setmanes, la quantitat d'establiments inclosos en el portal s'ha duplicat, passant dels 40 inicials als més de 80 que ja poden oferir tots els seus productes de cara a la pròxima campanya de Nadal.

D'altra banda, les referències i els articles que els consumidors poden trobar en ella també s'han duplicat amb les continues actualitzacions que realitzen els propietaris dels més de 80 comerços adherits.

"Encara que encara és prompte per a llançar les campanes al vol, la satisfacció és més que notable entre tots els participants en aquesta gran experiència; dia a dia pas a pas anem solucionant els problemes que van apareixent i constatem que la plataforma agrada als comerciants i els consumidors", explica Carmen Herrero.

Cal recordar que tots els establiments d’Alzira poden incorporar-se a la plataforma en qualsevol moment o informar-se del funcionament a través del correu [email protected]

La plataforma permet fer les compres amb identificant-nos com a usuaris o bé com a convidats. Accedirem així als productes ordenats per categories, nom de la botiga, preus, ofertes…

Cal destacar que el servei de distribució logística de la plataforma es farà amb dos motos elèctriques que repartiran a un radi de huit quilòmetres al voltant d’Alzira: Albalat de la Ribera, Algemesí, Alzira, La Barraca d’Aigues Vives, Benicull, Benimuslem, Carcaixent, Corbera, Guadassuar, LAlcúdia i Polinyà. Esta distribució és sense cost addicional tant per a les botigues com per als clients i estarà disponible de dilluns a dijous, d'11 a 15 hores i de 18 a 20 hores i s'ampliarà fins a les 21 hores els divendres i els dissabtes. A més, el servei comptarà amb un magatzem cedit pel consistori per a la utilització dels negocis.

La plataforma té un cost municipal per als 3 mesos inicials de 39.720 euros, en els quals s’inclouen les despeses de l’implementació i arquitectura de la plataforma online i que no suposa cap cost per al comerç. A partir del quart mes s’estipula una quota màxima per comerç de 50 €, exclusivament per a publicitat en xarxes socials.

E6D

 


._000500

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
Personajes AlzireñosEntrevistas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

sietevecessiete - 05/12/2020
Ésta es una buena IDEA y muy necesaria en los momentos actuales para intentar mantener el empleo.
Necesita mucha publicidad para que su uso vaya en aumento y ligar las inversiones del Ayuntamiento al mantenimiento o la mejora del empleo.
E ir haciendo los cambios y modificaciones necesarias con la experiencia que se vaya obteniendo .

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal