Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 15 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Àrea de Salut Pública de la Ribera, la Pirotècnia Crespo, Mª Dolores Tomás Calatayud i el Col·legi d’Advocats d’Alzira, Insígnies d’Or d’Alzira 2020

L’Ajuntament ha ajornat l’acte de lliurament dels guardons i la processó cívica del 30 de desembre fins que les condicions sanitàries ho permeten


._000760

._000767

._000765

Ahir per la vesprada es va reunir la Junta de Portaveus de l’Ajuntament d’Alzira per a acordar els guardonats amb les Insígnies d’Or de la Ciutat que el consistori concedix anualment a persones, entitats i associacions diverses que han destacat per la seua labor.

Ahir mateix ja es va comunicar la decisió als guardonats .

En la modalitat d’Humanisme, serà l’Àrea de Salut Pública de la Ribera per la seua tasca per a fer front a la pandèmia del coronavirus; en Activitats Empresarials, a la Pirotècnia Crespo que enguany complix 100 anys; en Cultura, a MªDolores Tomás Calatayud primera dona d’Espanya que va obtindré la càtedra de vent-flaura i directora del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo; en Activitats Diverses, al col•legi d’advocats d’Alzira en el 175 anys de la seua creació. En la modalitat d’Esports, el Consell Municipal d’Esports declara desent este guardó.

En 2020 l’habitual acte de lliurament del 30 de desembre amb la baixada de la bandera, la cercavila i el plenari queda ajornat fins que les condicions sanitàries permeten la seua celebració.

L’Ajuntament prepararà per a eixe dia un acte senzill de recordatori del dia de la ciutat per a commemorar l’entrada a Alzira de Jaume I. Tindrà lloc a les 12 del migdia a la porta del consistori i consistirà a la lectura de la proposta de les insígnies per al plenari i un parlament. En acabar es llançaran carcasses i s’escoltarà l’himne.

 

Nota de prensa del departamento de Comunicación del Ayuntamiento de Alzira.



 


._000677

._000591

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal