" />

Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 21 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 EL PP d’Alzira solicitarà al Ministeri d’Hisenda que aplique el mòdul 0 al IRPF agrari i crèdits modificats

Demanarà en el pròxim Consell Agrari que es done suport a la moció presentada per al Ple del mes de decembre

 


._000641 

.-000004 
._000590

Des del Partit Popular demanarem en el Consell agrari convocat per a este pròxim dimecres, l'acord d'este òrgan consultiu per a donar suport a la moció que els populars hem presentat per al ple d'este mes de desembre.

En la primavera de 2020 les pluges persistents de meitat de març i el mes d'abril en plena floració, van fer que es podrira molta flor i que juntament amb les variacions de temperatura van donar lloc a una caiguda del fruit durant el quallat.

Les prohibicions de fitosanitaris van donar lloc al fet que els atacs de cotonet i mosca blanca als cítrics i caquis incrementaren les pèrdues de collites i un augment de les despeses que ha hagut d'assumir l'agricultor.

El 4-5 de novembre Aemet va computar 325 litres a Alzira i que durant el mateix mes es van registrar 550 situant-nos al capdavant d'aigua recollida a la Comunitat Valenciana. La qual cosa en època de maduresa de la fruita va fer que en els camps es podrira una part important de fruita

També ha sigut un any marcat per la crisi sanitària que ha mermat les vendes de fruita a tot el món del canal HORECA hotels, restaurants i cafeteries la qual cosa ha fet que els preus no compensen l'enorme caiguda de producció.

Els cítrics i els caquis que representen la pràctica totalitat de la producció agrària local han sigut entre altres els més perjudicats per tots aquests problemes. Alzira al costat d'altres ajuntaments afectats de la Ribera van demanar la declaració de zona catastròfica el mes de novembre.

Per tot això i perquè els agricultors alzirenys no hagen de pagar per perdre diners en les seues explotacions demanarem al ministeri d'Hisenda que el mòdul d'IRPF aplicat en l'agricultura per a l'any 2020 siga 0.

També que s'activen crèdits bonificats i que el Ministeri d'Hisenda i Funció Pública retorne l'import de les contribucions de rústica de 2020 als agricultors a través de l'ajuntament.

PP Alzira

 


._000758

._000769 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura
Economía
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal