Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.865 Comentarios de usuarios: 125.581
EL SEIS DOBLE
miércoles, 23 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Les veus dels cent alumnes del Cor del CEIP Alborxí han dedicat un emotiu concert, amb totes les mesures de seguretat, als iaios de l’Asil de Santa Teresa

Les famílies han respectat l’avís del centre i no han acudit a vore el concert per a que no es generaren aglomeracions


._000506

Consulta ací totes les notícies del Col·legi Públic Alborxí d'Alzira

 

Les veus dels cent alumnes que integren el Cor del CEIP Alborxí sonaran també enguany a les residències i asils d’Alzira tot i que cap xiquet ni xiqueta xafarà aquestes instal·lacions. Els tradicionals Concerts de Nadales que la coral infantil ofereix cada desembre a l’Asil de Santa Teresa (llindant amb el centre), la Residència Municipal d’Alzira i la Residència Bonestar de Simat de la Valldigna, es duran a lloc, però d’una manera diferent. El mestre de música de l’Alborxí, i director del Cor, Félix Cortés, i tot l’equip docent han volgut esquivar les limitacions imposades per la pandèmia i han preparat un concert sorpresa que tindrà lloc el 22 de desembre a les 12 hores per a acompanyar en aquestes dates tan especials als que potser més estan patint i acusant les restriccions per preservar-los del Coronavirus, la gent gran interna a les residències.

El Cor de l’Alborxí, integrat per l’alumnat de 3r, 4t, 5é i 6é, eixirà del col·legi i es formarà a la vorera exterior, al carrer de Santa Teresa de Jesús Jornet, que estarà tallat durant tot el matí, i a migdia, cantarà en direcció a l’ala dreta de l’Asil de Santa Teresa per a què els seus càntics arriben a totes les habitacions ubicades en aquesta part, on estan els dormitoris de les dones, que podran així escoltar el recital des dels seus balcons. Des del pati del col·legi, els alumnes més menuts acompanyaran al Cor i interpretaran les cançons preparades però sense eixir del centre.

El concert serà gravat en vídeo amb tot luxe de detalls (quatre càmeres especialitzades) gràcies a la contribució econòmica de l’AMPA Alborxí, i serà enviat com a regal a cada un dels asils que tradicionalment visita aquesta coral escolar perquè puguen gaudir de les Nadales tots els interns. L’escola, que compta amb el Cor des de fa 9 anys com a un projecte d’innovació a través del qual treballen el cant coral i altres matèries i valors, ha pensat aquests dies en fer extensiu aquest regal a altres residències i centres de majors a través de l’ONG Adopta un abuelo, que treballa a tot el país per a acompanyar a la gent gran. Recentment, el projecte Cor Solidari de l’Alborxí ha sigut reconegut amb el Premi d’Innovació Educativa que concedix l’Ajuntament d’Alzira en l’edició de 2020. Precisament, l'ajuntament ha cedit un equip de so per a sonoritzar el concert i que se senta adequadament tant en viu com en la gravació.

Aquest vídeo es farà arribar també a totes les famílies del CEIP Alborxí, que enguany no podran assistir al tradicional Concert de Nadal, ja que aquest curs han estat suspeses totes les activitats amb assistència de públic. El centre ha demanat a les famílies per mitjà d’una circular que no acudisquen a l’escola per a escoltar el recital des del carrer per tal d’evitar aglomeracions de gent atesa la difícil situació que pateix Alzira a causa de l’increment dels contagis.

Una altra de les vessants de la relació establida entre l’escola Alborxí i els geriàtrics és l’enviament de cartes per felicitar les festes de Nadal. Enguany, cada escolar dels cursos de 4t, 5é i 6é han escrit a classe una carta per als iaios i iaies de la Residència Municipal d’Alzira, l’Asil Santa Teresa de Jornet i la Residència Bonestar de Simat, que es van enviar aquesta setmana.  

CEIP Alborxí
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal