Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.893 Fotografías: 108.880 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 25 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira rep una menció d’honor al Concurs d’Idees Tecnològiques pel projecte ‘Alzira es comercio’

El passat mes d’octubre l’Ajuntament va presentar la seua candidatura a la categoria 3: Idees orientades a dotar de solucions tecnològiques les àrees comercials urbanes


 


._000765

._000766

La passada setmana l’Ajuntament rebia la comunicació de la Secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme en la qual se’ns atorgava la menció especial al “Concurs d'idees Tecnològiques per al Comerç Minorista”, destinat a promoure el talent i la innovació, a contribuir a generar solucions tecnològiques en el comerç minorista que servisquen per a dinamitzar i modernitzar el xicotet comerç.

El passat mes d’octubre, l’Ajuntament d’Alzira mitjançant Idea va presentar la plataforma de venda online del comerç local Alzira es comercio per a la participació en este concurs organitzat pel Ministeri en col•laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), i la Societat Estatal Correus i Telègrafs.

L'objectiu del concurs era el desenvolupament de hardware o software aplicable a negocis propis de l'activitat comercial minorista per a obtindre solucions que es pugueren incorporar en qualsevol dels processos propis de l'activitat comercial minorista.

L'Ajuntament d'Alzira, el passat mes d’octubre va presentar la seua candidatura a la categoria 3: Idees orientades a dotar de solucions tecnològiques les àrees comercials urbanes, els establiments comercials col•lectius i/o els mercats dels municipis espanyols, amb el projecte de marketplace local ALZIRAESCOMERCIO.COM.

“Este reconeixement, ens encoratja per a continuar treballant en el camí d'impulsar la digitalització del xicotet comerç d'Alzira i reforçar la posada en marxa de la plataforma de venda online alziraescomercio.com. Des de l’àrea de Comerç seguim amb este projecte que està funcionant i té bons resultats. Cal donar suport al comerç de la nostra ciutat i respondre a les necessitats que té el nostre comerç” ha explicat l’alcalde de la ciutat i regidor responsable de l’Àrea de comerç. Diego Gómez.

La plataforma de venda online del comerç local, alziraescomercio.com, ofereix al xicotet comerç la possibilitat de digitalitzar el seu negoci de manera senzilla i de formar part d'una plataforma unificada amb servei de logística sostenible, a través de motos elèctriques. El comprador pot continuar comprant en el seu comerç de sempre, però amb la comoditat de la venda online.  Una vegada resolts els premis, i entre totes les candidatures presentades a nivell nacional, ha sigut concedida l'ESMENT D'HONOR a l'Ajuntament d'Alzira pel projecte alziraescomercio.com.

 

III Concurs d'idees Tecnològiques per al Comerç Minorista

Premia propostes orientades a millorar el hardware i software per a poder aplicar al comerç minorista: Processos interns (de compres, ordenació d'estocs, ús de la informació, emmagatzematge d'informació, etc.); Processos externs que interrelacionen al comerciant amb el consumidor final, incorporant noves tecnologies que milloren l'experiència de compra; Facilitar la incorporació dels comerços a un MarketPlace.

 

Categories

Categoria 1 • Idees orientades a la tecnificació dels negocis comercials amb venda presencial.

Categoria 2 • Idees orientades a la tecnificació de les empreses que gestionen dos canals: el canal presencial i el canal on-line per a comercialitzar els seus productes.

Categoria 3 • Idees orientades a dotar de solucions tecnològiques les àrees comercials urbanes, els establiments comercials col•lectius i/o els mercats dels municipis espanyols.

Categoria 4 • Idees orientades a dotar solucions tecnològiques per a la transformació digital del comerç en àrees comercials rurals.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 


._000693 

._000591

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal