Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 30 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira presenta el Pla ASISTE III amb 2,8 milions d’euros per a fer front a la crisi de la COVID-19

“Volem estar preparats i donar resposta a les incerteses que assenyalen els indicadors i les previsions respecte a la incidència de la COVID en 2021"


 

 

Hui s’ha presentat en roda de premsa l’actualització del pla ASISTE III, el recull de mesures estratègiques aplicades per l’Ajuntament d’Alzira des de l’inici de la crisi per a fer front a la Covid-19 tant des del punt de vista social, cultural, sanitari com tributari per a les persones i empreses. Es tracta d’un pla que aposta per la ciutadania,concebut de manera transversal, sostingutamb la suficient dotació econòmica i amb la llibertat d’adaptar-se, actualitzar-seo incrementar-se en funció de les circumstàncies.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha estat l’encarregat d’explicar les actualitzacions i noves xifres reflectides a la tercera publicació d’este document.

“Des d’este Ajuntament volem estar preparats i donar resposta a les incerteses que assenyalen els indicadors i les previsions, respecte a la incidència de la COVID el pròxim 2021, i és per això ens hem esforçat per a aprovar el Pressupost per l’any que ve en el plenaridel passat novembre, iprevindreaixí possibles modificacions si escauen i comptar alhora amb unmarc econòmic referencial per a donar continuïtat al Pla ASISTE.”, assegura l’alcalde, Diego Gómez.

En esta darrera actualització,d’una inversió inicial amb què es comptava en maig de prop d’1,7 milions d’euros, es passa en desembre a 2.831.158,24 euros destinats a fer front a l’impacte de la crisi derivada de la COVID en sis àrees diferenciades amb què donar resposta a la ciutadania alzirenya i amb especial atenció, a aquelles persones, famílies i comerços en els quals els efectes són més devastadors.

Dins d’este paquet de mesures s’ha treballat en projectes com el Pla d’Ocupació Social, per a la contractació de persones aturades, les campanyes de suport al comerç entre les quals trobem els bons d’ajuda o la plataforma de venda en línia alziraescomercio.com, beques Aula Mentor, ajudes per a la reactivació econòmica per als negocis de la ciutat, els convenis amb entitats socials com Creu Roja, Fundació Novaterra o Norte Perdido, i el fons solidari per a alimentació infantil SOM ALZIRA.

Es tracta d’inversions o mesures fiscals, estructurades en 6 blocs: contingència sanitària i seguretat pública, de caràcter social i assistencial, promoció econòmica i impuls comercial i ocupacional, implantació del teletreball, de caràcter cultural i tributàries. D’esta manera, es preveuen, d’una banda, mesures per a garantir el benestar de la ciutadania, i protegir la seua salut com a bé més preuat. D’altra, les que tenen per objecte minimitzar el perjudici econòmic que la crisi ha provocat en els ciutadans, les famílies i, especialment, els comerços d’Alzira, en la seua majoria empreses familiars i de proximitat.

- Mesures de contingència sanitària i seguretat pública: 319.248,40euros.

- Mesures de caràcter social i assistencial: 772.265,11euros.

- Mesures de promoció econòmica, impuls comercial i ocupació: 1.065.122,59 €

- Mesures per a la implantació del teletreball: 55.585,61euros.

- Mesures de caràcter tributari: 600.714,43euros.

- Mesures de caràcter cultural 18.222,10 euros.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía
PolíticaActualidad Política
SocialGeneralSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal