Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 21 de enero de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira rebrà ajudes de la Conselleria en matèria de comerç i consum

L’alcalde valora molt positivament la reunió amb la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosa Ana Seguí i avança les possibilitats que oferiran les ajudes per a la nostra ciutat


 .-000403


._000691

._000585 

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball rellança, amb caràcter urgent, la convocatòria d’ajudes a les quals por optar-hi l’Ajuntament d’Alzira. En la reunió que ha mantes hui l’alcalde Diego Gómez amb la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosa Ana Seguí, s’han posat damunt la taula les ajudes que s’articulen al voltant de les àrees de comerç i consum amb motiu de la situació socioeconòmica que està causant la COVID i que beneficien a pimes comercials i artesanes, ajuntaments i entitats locals intermèdies dirigides a reforçar la competitivitat del comerç i l’artesania. Segons ha destacat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, aquesta línia serviria per ajudar a pimes i autònoms de manera directa i indirecta, amb punts concrets com ara la implantació del comerç electrònic, el lloguer dels locals comercials, l’equipament necessari per al desenvolupament de l’activitat, projectes empresarials de nova creació, així com per a l’adquisició de vehicles per al comerç, entre d’altres.

En la reunió que ha mantingut este matí amb la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosa Ana Seguí, l’alcalde de la ciutat ha reiterat les possibilitats de gestió d’aquestes ajudes de què disposa l’Ajuntament d’Alzira mitjançant l’Agència de Comerç integrada en la xarxa AFIC (Agències per al Foment de la Innovació Comercial) en què hi participa l’administració i els comerciants i les seues organitzacions representats.

A banda de les ajudes directes al comerç, la nostra ciutat podria rebre ajudes que completarien els esforços que estan duent-se endavant en esdeveniments com ara la Setmana de l’Economia o les jornades formatives dirigides al sector. L’alcalde Diego Gómez ha agraït la decisió de la Conselleria d’ampliar estes mesures en el comerç perquè segons assegura, “les possibilitats i recursos de que disposem a nivell municipal són els que són i ajudes des de l’administració autonòmica són decisives per a donar una millor resposta a la nostra ciutadania”. Les ajudes poden sol·licitar-se fins l’1 de febrer. Enllaç a la seua publicació al DOGV.

Seguint en esta línia, aquesta vesprada es reunirà el Consell de Comerç d’Alzira per tal de valorar el resultats de les campanyes de 2020 i fer propostes per a 2021, així com per a aclarir dubtes sobre les mesures restrictives que s’han decretat a causa de la pandèmia. Membres de l’equip de govern, de l’oposició, juntament amb tècnics d’IDEA i representants de les principals àrees comercials, assistiran a esta reunió. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

                     
 ._000568                                            .-000130                                                    .-000166

 

 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialGeneralSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal