Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
jueves, 11 de febrero de 2021
Clic en la foto para ampliar

Foto: Imatge d'arxiu
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira ha passat, en els últims set dies, de 1.116 casos de COVID-19 per cada 100.000 habitants a 608

"En total tenim 278 casos actius (510 a data 4 de febrer) i en els últims tres dies s'han detectat 38 casos nous", han informat des de l'Ajuntament


 

Hui s’ha celebrat la reunió telemàtica setmanal amb els representants dels diferents municipis que integren el Departament de Salut de la Ribera. En els últims 7 dies, en Alzira hem passat de 1116 casos per cada 100.000 habitants a 608casos. En total tenim 278 casos actius (510a data 4 de febrer), en els últims tres dies38 casos nous.

Com cada dijous, han assistit la regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira, Gemma Alós, i l’alcalde, Diego Gómez, que ha assenyalat que, “amb esta baixada de casos, la pressió a l’Hospital de la Ribera s’ha reduït, però cal tindre en compte que la UCI sí que es troba en una situació complicada, a més, ha insistit que en les pròximes setmanes hem de seguir treballant i respectant les mesures per tal d’aconseguir reduir l’índex d’incidència fins a baixar els 250 casos per cada 100.000 habitants, i tornar als nivells de fa uns mesos” No obstant això, cal agrair a la tota població l'esforç pel compliment de les mesures vigents, ja que és cosa de totes i tots treballar de manera conjunta per a combatre la pandèmia, garantint el control i la disminució dels contagis.

Des de l'Ajuntament es continuarà fent tot el possible per a aconseguir que la incidència es reduïsca i garantir la seguretat de la nostra ciutadania. Per la seua banda la regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha informat que el protocol de vacunació continua amb normalitat, “s’ha posat ja la segona dosi de la vacuna a les residències de la ciutat i en el cas de Solimar, que havia quedat pendent de vacunació a causa d’un brot, ja s’ha subministrat la primera de les dosis”

D’altra banda, està previst que a partir de la setmana que ve es porte a terme la vacunació dels Centres de dia i majors de 90 anys i probablement el següent grup del calendari de vacunació seran els grans dependents. L'Ajuntament continua amb les mesures actives amb la finalitat de protegir la salut dels alzirenys i alzirenyes, i així ho farà fins al pròxim 15 de febrer, moment en què les revisarà, igual que la Generalitat, que informarà pròximament sobre la continuïtat o canvi en l'àmbit autonòmic.

Ajuntament d'Alzira 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal