--> L’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira obri la inscripció en les proves de certificació - elseisdoble.com

Martes, 13 de abril de 2021 Edición diaria nº 5.121 Año: 15 Noticias: 38.407 Fotografías: 98.682 Comentarios de usuarios: 116.572
EL SEIS DOBLE
martes, 2 de marzo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira obri la inscripció en les proves de certificació

La matriculació telemàtica arrancarà en dos fases: el 25 de febrer l’alumnat oficial de les EOI i el 5 de març l’alumnat lliure

 

 


La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport publicarà la pròxima setmana en el DOGV la convocatòria de les proves unificades de certificació (PUC) d'idiomes de les escoles oficials d'idiomes (EOI). Els exàmens escrits es faran del 31 de maig al 22 de juny, mentre que entre el 2 i el 13 de setembre tindran lloc els de la convocatòria extraordinària. El calendari de la part oral de les proves l'establirà i difondrà cadascuna de les EOI.

La xarxa d'EOI del sistema educatiu valencià, que està configurada per 24 escoles i 50 seccions distribuïdes en 67 municipis, convoca proves unificades de certificació de coneixement d'idiomes en 14 de les 17 llengües que s'ofereixen: alemany (B1, B2, C1 i C2), anglés (B1, B2, C1 i C2), àrab (B1 i B2), espanyol per a estrangers (B1, B2, C1 i C2), basc (B1), francés (B1, B2, C1 i C2), grec (B1), italià (B1, B2 i C1), japonés (B1), portugués (B1, B2 i C1), romanés (B1), rus (B1 i B2), valencià (B1, B2, C1 i C2) i xinés (B1 i B2).

El calendari de la realització de les proves escrites així com la informació referent a les dates d'inscripció i matrícula telemàtica està ja disponible en el portal web de les escoles oficials d'idiomes (consultar ací).

La matriculació telemàtica arrancarà en tres fases. En primer lloc, s'obrirà la inscripció a l'alumnat oficial de les EOI des de les 10 hores del 25 de febrer fins a les 23.59 hores del 4 de març. L'enllaç del procediment telemàtic per a l'alumnat oficial és el següent: consultar ací

La inscripció telemàtica de l'alumnat lliure anirà des de les 10 hores del 5 de març fins a les 23.59 hores del dia 11 i ha de fer-ho en l'enllaç següent: consultar aquí.

El 29 de març es publicaran els llistats provisionals d'admesos i exclosos, tant de l'alumnat oficial com el lliure. El període d'al·legacions finalitzarà el 13 d'abril i el dia 19 es faran conéixer els llistats definitius.

Pel que fa a l'alumnat de 'That's English!', la matrícula telemàtica s'obrirà des de les 10.00 hores del 25 de maig fins a les 23.59 del 26 i l'enllaç del procediment és el següent: consultar aquí.

Cal recordar que per a poder presentar-se a les PUC és un requisit imprescindible tindre 16 o més anys complits l'any natural en què es celebra la prova. Per tant, enguany poden inscriure's les persones nascudes en 2005 o en anys anteriors.

Les proves de certificació de coneixements en cada idioma, que són unificades perquè són les mateixes per a totes les persones aspirants i es realitzen el mateix dia a la mateixa hora en les EOI que les convoquen, consten de sis activitats: quatre escrites (comprensió de textos escrits, comprensió de textos orals, mediació escrita, producció i coproducció de textos escrits) i dos orals (producció i coproducció orals, mediació oral).

La direcció d'estudis de cada EOI determinarà el calendari de realització de la part oral de la prova, que es publicarà abans del 14 de maig. Per a facilitar l'organització de les PUC, aquestes dues proves orals podran fer-se abans dels exàmens escrits de cada idioma, però en tot cas sempre a partir del dia 31 de maig. L'ordre de la convocatòria de les persones aspirants per a la realització dels exercicis orals començarà per la lletra Q inicial del primer cognom, segons el resultat del sorteig efectuat per al curs 2020-2021.

La Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme es reserva el dret a ajornar o suspendre qualsevol de les convocatòries de la prova si la situació sanitària impedeix convocar-les. Per aquest mateix motiu, les dates de les proves escrites podran experimentar variacions, com a conseqüència de la COVID-19, si les autoritats sanitàries així ho determinen.

Igualment, per qüestions sanitàries, les hores de les convocatòries de les proves poden variar lleugerament, ja que els centres poden convocar l'alumnat de manera escalonada. Per tant, es recomana a les persones aspirants que els dies previs als exàmens consulten els webs de les EOI en què faran la prova.

 
 
 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿Qué abunda en el desierto? Arena, agua, gas o árboles
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

ComentarioAntes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.
*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
Página optimizada para navegadores Mozilla Firefox, Internet Explorer y una resolución mínima de pantalla 1024 x 768 px.