Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 10 de marzo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La nova pista municipal per a aterratges d’emergència millora els treball en cas de rescat

El passat 15 de febrer es va portar a terme el primer rescat en el qual es va fer ús d’esta pista, per a traslladar una dona que havia patit una indisposició en l’Ouet


 

._000801

 

Este migdia ha tingut lloc la visita a la pista d’aterratge municipal habilitada per l’Ajuntament d’Alzira per a situacions d’emergència. Es tracta d’una infraestructura ubicada en Tulell, en la que els helicòpters del consorci de bombers podran portar a terme aterratges en cas d’emergència. La vicepresidenta de la Diputació i presidenta del Consorci de Bombers de València Maria Josep Amigó, acompanyada per l'alcalde d'Alzira Diego Gómez, la regidora de seguretat Sara Garés i l'inspector en cap del Consorci José Miguel Basset han visitat la nova pista.

"És d'agrair la sensibilitat de l'Ajuntament d'Alzira i del seu alcalde Diego Gómez per l'adequació del terreny com una pista d'aterratge per als vehicles d'emergència", ha explicat la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó.

Per la seua banda l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha insistit en la preocupació de l’ajuntament per tal de facilitar la tasca als bombers i poder oferir un espai millor comunicat per tal de millorar els temps de reacció en els casos de rescat.

“Es tracta d’un espai ampli, que hem asfaltat i pintat per a facilitar les maniobres, on els cossos d’emergència tenen un accés més àgil. El passat 15 de febrer es va portar a terme el primer rescat en el qual es va fer ús d’esta pista, per a traslladar una dona que havia patit una indisposició en l’Ouet, i ja es va comprovar que d’esta manera es reduix notablement el temps d’arribada”, ha comentat la regidora de Seguretat Sara Garés.

Cal destacar que l'any 2020 el Consorci de Bombers va realitzar 4.727 salvaments de tota classe. D'ells cal remarcar que els salvaments a l'àmbit rural durant activitats executades a l'entorn natural suposen 272 rescats. Com explica Maria Josep Amigó, "molts d'aquests rescats rurals són realitzats pel GERA (Grup Especial de Rescats d'Altura) amb la intervenció de l'helicòpter de la Generalitat en llocs com per exemple la Murta, i les persones ferides necessiten atenció mèdica urgent, i per això l'elecció del Tulell com a pista d'aterratge millorarà encara més l'efectivitat dels rescats.

Per altra part, vicepresidenta de la Diputació i presidenta del Consorci de Bombers de València, Maria Josep Amigó ha aprofitat la visita per a comentar amb l'alcalde la inclusió del projecte de construcció del nou parc de bombers d'Alzira amb 6 milions d'euros en el pressupost de 2021 del Consorci de Bombers.

Ajuntament d'Alzira

 

 

 .-000143 

._000550
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

svas - 11/03/2021
creo que ya tenemos, si no me equivoco,tres helipuertos, este de tulell, el de la montanyeta y la alquerieta supongo que el recinto ferial algun problema tendra para no seguir utilizando.
Viejo - 11/03/2021
¿Referencias nazis en tu pseudónimo?

Saludos
svas - 11/03/2021
para nada.
Viejo - 11/03/2021
OK.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal