Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
martes, 16 de marzo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 Fins el pròxim 20 d’abril pots disfrutar de l’exposició 'Per Amor a l'Art', a la Casa de la Cultura d'Alzira

Les Falleres Major d'Alzira Clàudia Dolz i Alba Carrió, acompanyades pel regidor de Festes Xavi Pérez i l'alcalde d'Alzira Diego Gómez, foren les encarregades de tallar la cinta inaugural



._000804

 

Dilluns 15 de març a les 19 hores es va inaugurar esta mostra que es podrà visitar fins el pròxim 20 d’abril, en la qual l’Ajuntament d’Alzira ha encarregat escultures als artistes fallers locals. La Regidoria de Festes va llançar esta iniciativa el passat mes de gener amb l’objectiu de donar suport a estos professionals que van haver de suspendre la seua activitat després de la cancel·lació de les Falles de 2020.

A l’acte va assistir l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor de Festes, Xavi Pérez i altres membres de la corporació. A més va comptar amb la participació de les Falleres Majors d’Alzira Claudia Dolz i Alba Carrió i les seues Corts d’Honor.

“El 15 de març, seria dia de muntar falles, explica el regidor de festes Xavi Pérez, el dia de la plantà i per segon any, malauradament, s’han suspès les nostres festes. Esperem que enguany puguen celebrar-se en el segon semestre de l’any, per el bé de la festa i del sector”.

Per Amor a l’Art té un objectiu de diverses vessants, d’una banda busca en plena pandèmia que els artistes fallers d’Alzira treballaren en un encàrrec de l’Ajuntament i d’altra donar visibilitat als seus treballs de manera que fóra un treball amb continuïtat en el temps i o efímer. Estes escultures estan creades per a perdurar de manera que es col•locaran en diferents espais municipals com la Casa de la Cultura, la Biblioteca o el Gran Teatre.

La mostra recrea 6 figures artístiques que volen representar les diferents arts, cinema, teatre, dansa, literatura, arts plàstiques i música, cadascuna realitzada per una empresa local dedicada a la elaboració de monuments fallers.El públic assistent a la inauguració ha valorat la gran qualitat dels treballs presentats pels nostres artistes. 

Es tracta de figures d’una grandària de 1.80 d’alt per 1 metre de base. L’assignació de les obres es va fer per sorteig entre els artistes, que són: Bernat Estela, Roberto e Iván Parra, Toni Pérez, l’equip Planta Deu, Falles “Ferni” i Borja Lorente. Les seues obres es podran vore a partir del 15 de març i, segons ha explicat el regidor, més endavant s’ubicaran en diferents edificis municipals. El consistori ha designat 1.800 euros per a cada treball i la intenció, segons assegura el regidor, és que les escultures perduren en el temps.

Ajuntament d'Alzira 

  

 
._000647
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 16/03/2021
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal