Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 23 de marzo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El divendres 26 de març i el dissabte 27 pel matí es reprén la vacunació dels docents de la Ribera a Alzira

El lloc serà el Casal Fester i en cas de no completar totes les vacunacions es continuarà dimecres 31 de març i dijous 1 d’abril


.-000367

._000765

Des de la Direcció General de Sanitat de Salut Pública s’ha informat que el proper divendres, dia 26 de març  per la vesprada, i al llarg del dissabte 27 pel matí, es portarà a terme la vacunació dels docents i personal de serveis dels centres educatius menors de 55 anys de tots els municipis del Departament de Salut de la Ribera, que es va tindre que ajornar el passat 16 de març. En cas de no poder realitzar totes les vacunacions es portarien a cap entre el dimecres 31 de març i dijous 1 d’abril.

El Casal Fester, situat junt a l’hospital de la Ribera, és l’espai destinat a portar a terme les vacunacions. Es tracta d’un espai ampli i ventilat que comptarà amb diversos circuits de vacunació i entrades i eixides separades. “Des de l’Ajuntament vam oferir este espai a la Conselleria, i al llarg dels últims dies s’ha comprovat la conveniència de les instal•lacions. 

A més estarà disponible una unitat de Creu Roja per a primers auxilis i una ambulància per a trasllat a l’hospital en cas que fora necessari. Per la seua banda Protecció Civil Alzira també portarà a terme el control d’accessos per a controlar que es complixen les mesures de seguretat. 

Ajuntament d’Alzira

 

 


 ._000736

 

 

 

 

 

._000647
 ._000638

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal