Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 26 de marzo de 2021
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira ampliarà les ajudes del Pla Resistir al sector de la festa i l’oci

Es tanca la primera fase de les ajudes amb el pagament de 720.000 euros


 

._000585

.-000403

Ahir se celebrava una nova sessió de la Comissió de valoració, en la qual es va tancar acordar el pagament, que es farà efectiu els pròxims dies, d’esta primera fase del pla. Així mateix s’ha acordat encetar una segona fase.

Un total de 328 sol•licituds, 269 d’elles resoltes favorablement, 29 requerides per a esmenar i 40 desestimades. “Estem parlant de que hi ha consignada una dotació de 720.00 euros per a esta primera fase de les ajudes, la qual cosa significa que podem obrir la convocatòria a altres sectors” ha anunciat l’alcalde, Diego Gómez

La comissió de valoració ja està treballant en una nova convocatòria, per a la concessió del romanent, més de 400.000 euros i la pròxima setmana passarà a Junta de Govern Local la proposta de bases on es detallaran els nous sectors que també s’han vist afectats directament per la pandèmia i que podran accedir.

“Fonamentalment es prepara una convocatòria orientada al sector de la festa: pirotècnia, floristeria, indumentaristes, artistes fallers, firers, fotògrafs i oci. Amb aquesta segona fase s’obriran les ajudes a sectors que inicialment no estaven reconeguts, però que el mateix decret contemplava la possibilitat de destinar els romanents per a ajudar a altres sectors afectats per la pandèmia.

A més en cas que siga possible, si no s’esgota la quantitat total, es faria una tercera convocatòria, perquè este Ajuntament el que vol és que eixe 1.149.000 euros arribe als negocis i als empresaris i autònoms que han estat afectats per esta crisi” explica Gómez.

“A més –afig- continuem amb el compromís i la promesa de donar una ràpida resposta a les sol·licituds. Recordem que en només un mes ja s’ha fet efectiu el pagament de la primera fase, per tal de que els nostres negocis puguen rebre esta ajuda tan prompte com siga possible”.

 

PLA RESISTIR

Les ajudes de Pla Resistir Ajuntaments, són compatibles amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos procedents de qualssevol administració o ens públics o privats nacional, de la Unió Europea o d'organismes internacionals, i concedits per a la mateixa finalitat, dirigides a cobrir despeses corrents des d'abril de 2020, tenen una quantitat fixa de 2.000€ per cada persona treballadora autònoma o microempresa amb un màxim de 10 persones treballadores i d’una quantitat fixa de 200€ per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020 d'aquestes microempreses i persones treballadores autònomes. El Pla Resistir que a Alzira compta amb 1.149.000 euros dels quals l’aportació de l’Ajuntament és de 172.000 euros.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 
 


._000798

._000647
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal