Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 16 de abril de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Comença a Alzira la reparació dels trams de carrers afectats pel temporal Glòria

Els carrers que estan sent objecte de condicionament són: Doctor Ferrán, Simat, Salvador Perlés, la Unión, Dr. Fleming i l’avinguda Pare Castells



._000793

._000795

Una subvenció Estatal està permetent a la Regidoria de Serveis Urbans continuar millorant els vials de la nostra ciutat, tant en l’entramat urbà com en les urbanitzacions residencials i de segones vivendes. Alguns desperfectes van estar ocasionats pel temporal Glòria. Els treballs inclouen les tasques de condicionament en carrers que presenten el ferm desgast, clots i erosions, pel que s’han fressat els laterals de la calçada actual i s’ha procedit a l’asfaltat superposat, a més d’incloure l’alçament d’embornals, així com pous de telecomunicacions fins a la nova cota. Una vegada finalitzades les tasque d’asfaltat es procedirà a la reposició de la senyalització horitzontal.  

Els carrers que estan sent objecte de condicionament són: Doctor Ferrán, Simat, Salvador Perlés, la Unión, Dr. Fleming i l’avinguda Pare Castells.

El mateix procediment es realitzarà, està pròxima setmana, als carrers de la urbanització El Respirall, a més d’actuar també en els camins que encara són de terra per tal de pavimentar-los.

Es fressaran els laterals i s’asfaltaran amb una capa de cinc centímetres als trams dels carrers Bonaire i Serra de la Murta. Mentre els carrers, Rosella, Garrofer i el tram final de Serra de la Murta, seran objecte de pavimentació, ja que a hores d’ara encara són carrers de terra.

«Amb estes actuacions continuem des de la Regidoria de Serveis Urbans millorant l’estat dels carrers d’Alzira i condicionant els vials de les urbanitzacions que encara no estan asfaltats, complint i fent realitat un dels objectius marcats per la Regidoria per a esta legislatura», segons Fernando Pascual, regidor de l’àrea.  

Ajuntament d’Alzira

 

 

._000550

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Juan - 16/04/2021
El carrer Doctor Ferran comenza enfron de Piletes y se queda un tros sense asfaltar.






Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal