Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
lunes, 19 de abril de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira és amfitriona de la propera trobada de Xarxa Salut

Que tindrà lloc entre el 7 i el 10 de juny i que reunirà més d’un centenar de municipis de tota la Comunitat Valenciana


.-000132VD

Alzira és amfitriona de la propera trobada de Xarxa Salut, que tindrà lloc entre el 7 i el 10 de juny i que reunirà més d’un centenar de municipis de tota la Comunitat. El paper dels ajuntaments en la pandèmia centrarà esta reunió anual que té la finalitat de desenvolupar accions de promoció de la salut.

Esta setmana s’ha constituït el comité organitzador d’esta 4a jornada de Xarxa Salut, del qual han format part l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez i les regidores de Sanitat, Gemma Alòs, i de Serveis Socials, junt als representats de la Federació Valenciana de Municipis i províncies, tècnics del Centre de Salut Pública d’Alzira i membres de l’Oficina valenciana d’acció comunitària per la salut.

La trobada s’anomenarà Governança més participativa. Ciutats i pobles més resilients i girarà al voltant de les polítiques i iniciatives que s’impulsen en matèria de salut des dels municipis. La pandèmia, ha posat en primera línia els municipis, com administració més propera a la ciutadania.

“Volem que esta trobada siga molt participativa, hem de posar en comú projectes, idees, iniciatives dels ajuntaments, perquè compartir estes experiències ens ajuda a aprendre un dels altres i en este temps és molt necessari”, ha explicat la regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira, Gemma Alós.

La Trobada de Xarxa Salut tindrà lloc entre el 7 i 10 de juny, en 4 sessions telemàtiques. Al llarg de la mateixa s’espera la participació de més d’un centenar de pobles de tota la Comunitat Valenciana. Esta serà la primera que se celebra des de que coneguem la pandèmia de la COVID-19, ja que l’any passat no es va poder celebrar amb este motiu.

Ajuntament d’Alzira



._000804

 


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal