Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
miércoles, 21 de abril de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La pandèmia obliga a desplaçar la fira Orienta’t 2021 als centres educatius d’Alzira i amb suport telemàtic

Del 22 al 30 d’abril es faran visites a les aules i es presentarà el minecraft, espai virtual tematitzat


._000691

._000448

Els estudiants d’Alzira tenen una cita a partir de demà amb les jornades d’informació Orienta’t. Unes jornades que faciliten tota la informació que l’alumnat necessita per a decidir el seu futur acadèmic i professional. Enguany, a causa de les restriccions, canvia el format i seran els equips d’informació els que es desplacen directament als centres educatius.

Vora 1.000 alumnes de quart d’ESO, Batxillerat, cicles formatius i de fp bàsica dels centres alzirenys participaran en estes jornades a partir de demà i fins el 30 d’abril. 

Des de l’any 2003, l’Ajuntament d’Alzira realitza estes jornades d’informació que s’oferia en format de fira presencial mitjançant panells i amb documentació escrita que els estudiants podien consultar així com assessories personalitzades i ordinadors de consulta amb Internet en un mateix recinte.

La pandèmia i les seues restriccions ha obligat a fugir de les aglomeracions i per això s’ha adoptat un format alternatiu i adaptat a les circumstàncies. L’equip d’orientació es traslladarà als centres educatius, aula per aula, per a evitar els desplaçaments de l’alumnat. I d’altra banda, tota la informació tindrè un espai de la plataforma virtual Minecraft, amb espais construïts i tematitzats i amb una zona de ludificació on els joves resoldran els seus dubtes amb jocs.

Tal i com explica la regidora de Joventut, Leticia Piquer, “l’objectiu és que l’alumnat tinga a l’abast totes les eines per fer una millor elecció del seu futur acadèmic i laboral i contemplar totes les opcions disponibles per a poder comparar les opcions de la mà d’assessors especialitzats”.                               

Amb la utilització de la plataforma Minecraft, també es crearà un espai Alzira, on es podrà conèixer tota l’oferta de la ciutat i a la qual podran accedir tant l’alumnat d’Alzira com d’altres municipis. Els estudiants dels centres alzirenys poden entrar al Minecraft d’Orienta’t amb un codi que es podrà utilitzar durant un mes, des de la celebració d’Orienta’t a cada centre educatiu.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal