Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 22 de abril de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Casa de la Cultura d’Alzira acull el lliurament del V Concurs de Microrelats per la Igualtat

Prop de 60 microrelats participen en la cinquena edició d’este certamen


.-000331


._000809

El pròxim dissabte es lliuraran els premis del V Concurs de Microrelats per la Igualtat “Clara Campoamor Rodríguez L’acte que tindrà lloc a la Casa de la Cultura a les 12 h, comptarà amb la lectura dels microrelats i amb l’actuació de l’alumnat de cant de la Societat Musical d’Alzira.

Enguany, s’han presentat 59 microrelats a este concurs que organitza el Grup de Debat per la Igualtat i que patrocina l’Ajuntament d’Alzira i Caixa Popular. Les organitzadores han fet una primera selecció de treballs que opten als primers i segons premis en les tres categories existents i el pròxim dissabte es donaran a conèixer els premis

En la categoria de 16 fins a 25 anys han sigut seleccionades les obres de Laura Fargueta, Els passos que la nit amaga i Les ones silencioses de Sandra Chulià.

Els microrelats seleccionats en la categoria d’entre 26 a 50 anys, són els de Maria José López, Aquelarres i l’escrit per Mª Mercedes Llorca Ulzurrun de Asanza , La Llosa.

Finalment en la categoria per a majors de 50 anys, Rosalia Guerrero és l’autora de La bona sort i també ha sigut seleccionada Maria Fontana pel microrelat Vides paral•leles.

Este concurs pretén treballar en la sensibilització per a previndre i aconseguir eradicar les violències masclistes tan arrelades en la nostra societat. Des del Grup de Debat d’Igualtat Alzira s’han mostrat molt satisfetes de la participació i de les distintes visions que han presentat els treballs presentats.

Ajuntament d’Alzira
 
 
.-000474
 
 
 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

alziro - 22/04/2021
Concurso sobre "igualdad" ideologizado hasta las trancas en el que cualquier relato en el que una mujer maltrata a un hombre queda excluido de acuerdo con las bases. Enhorabuena a las ganadoras -curiosamente, todo mujeres. Si fuera al revés, el fallo del jurado se consideraría sexista y discriminatorio.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal