Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 23 de abril de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 La regidoria de Cultura d’Alzira ha lliurat els premis del concurs 'La Fallera de la Casa de la Cultura'

L’exposició de les obres presentades es podrá visitar fins el 8 de maig


 

._000585 

 

 .-000403

 

Dimecres per la vesprada va tindre lloc l’acte de lliurament de premis del Concurs de pintura i la inauguració de l’exposició dels dibuixos que estarà ubicada a la Casa de la Cultura.

La Regidoria de Cultura en col·laboració amb la Regidoria d’Educació i Infància han lliurat els 21 premis atorgats en este concurs que tenia com a objectiu decorar la figura fallera que ocupava l’entrada de la Casa de la Cultura.

S’hi han presentat 840 dibuixos realitzats per alumnes de 1r a 6é de primària, d’Educació Especial i de participació lliure. Els estudiants han pintat el dibuix de la figura de la fallera de dos metres, dissenyada i fabricada per David Boluda, que serà pintada per l’alumnat i pel professorat de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques.

El jurat format per Alfred Aranda, Regidor de Cultura, Elisa Torremocha, directora de la Casa de la Cultura i Lambert Penalba, director de l’EMAP han lliurat un diploma a tots els guardonats. Els guanyadors dels huit premis han rebut una figureta de la fallera, pintures i un llibre; els finalistes, material de dibuix i un llibre.

També han atorgat una menció especial al dibuix d’una fallera que rendeix un homenatge al personal sanitari i un premi per al nom de la figura de la fallera, triat per sorteig, que és Amparito.

 

Primers premis:

1r curs: Ainhoa Hernández Boluda (La Purísima), 2n. Andreu Palomares Giménez (Federico García Sanchiz), 3r. Anna Valera Maruenda (Tirant lo Blanc), 4t. Leire Ferris Candel (Federico García Sanchiz), 5é. Lidia Requena Blasco (Alborxí), 6é. Carlos Soares Expósito (La Purísima), Andrei Gognza (CPCEE Carmen Picó), Martina Bàguena Valero (participació lliure), Zoila Montalvà Boluda (menció especial) i Amparo (pel nom de la fallera CC).

A l’acte de lliurament han assistit, entre altres l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el Regidor de Cultura, Alfred Aranda, la Regidora d’Educació i Infància Maria Calvo, el regidor de Festes, Xavi Pérez, Leti Piquer, regidors de Joventut i representants dels centres educatius.

L’exposició estarà oberta fins el dia 8 de maig. Cal destacar la qualitat de les obres així com la varietat de les tècniques decoratives emprades. 

El Regidor de Cultura Alfred Aranda ha manifestat el seu agraïment als centres educatius per participar en este concurs que ha demostrat la creativitat dels xiquets i les xiquetes i també la seua estima per la festa fallera tan viva i arrelada a la nostra ciutat.

Amb esta activitat, que aglutina participació i creativitat, hem volgut mostrar la nostra solidaritat amb els oficis relacionats amb les falles i que estan afectats per la crisis sanitària.

Ajuntament d’Alzira
 
 


 ._000736


.-000367

 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Viejo - 23/04/2021
En un día como hoy me gustaría recomendar esta pequeña joya que estoy leyendo "El universo en un junco ", un verdadero lujo para los que amamos los libros.

Saludos
Indisnado - 25/04/2021
Viejo, no conozco el libro que comentas.
Por otro lado yo el que estoy leyendo es "El infinito en un junco" de la autora Irene Vallejo. ... Una historia de los libros en un recorrido apasionante por el mundo clásico que llega hasta las lecturas de nuestros días y nuestras noches. . Un relato sobre la invención de los libros en el mundo antiguo que resulta apasionante.

Saludos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal