Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 28 de abril de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les proves de la PAU se celebraran a Alzira els dies 8, 9 i 10 de juny

La Sala Cotonera, junt a l’estació de Renfe, albergarà els exàmens de juny i la EPA els de juliol


._000581
.-000132

L’Ajuntament d’Alzira rebia ahir al final del matí la confirmació oficial per part de l Universitat Politècnica de València per a traslladar el tribunal avaluador de les Proves d’Accés a la Universitat a la Sala Cotonera d’Alzira en la seua convocatòria ordinària el mes de juny.

Des de l’Ajuntament s’ha fet el contacte amb la Sala d’Esdeveniments Cotonera, situada just al costat de l’estació de Renfe Alzira, una situació que afavorix el desplaçament de l’estudiantat d’Algemesí, Carcaixent, Albalat de la Ribera i La Pobla Llarga. A més la zona té espai per a l’aparcament i una parada del bus municipal pròxima.

La passada setmana, es van enviar els informes tècnics que reclamava la UPV per a justificar que l’espai que s’oferix complix amb les mesures de seguretat extraordinàries derivades de la pandèmia de coronavirus.

La documentació enviada a la comissió gestora de les proves PAU, inclou: el pla de contingència, els plànols de distribució d’estudiants i tribunal així com les zones d’espera, el plànol d’ubicació de la Cotonera, un informe d’evolució de la matrícula per tal de calcular la quantitat de persones que es presentarien a les proves i el protocol de realització de les proves entre altres.

“Estem molt satisfets del treball conjunt que hem fet, perquè ha evitat que els nostres estudiants hagen de moure’s i desplaçar-se a València.

És molt bona notícia i per això vull agrair a la Sala Cotonera les facilitats que ens han donat per a poder cobrir les necessitats, en un moment en què els nostres joves es juguen el futur. També cal destacar l’esforç dels tècnics municipals per tal de fer l’adaptació necessària i ajustada als requisits”, ha explicat l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez.

Les instal·lacions de prop de 4000 m² distribuïts en tres estàncies són adequades i convenients per a que es respecten les distàncies de seguretat i permeten punts d’entrada i eixida diferenciades. En total hi haurà tres sales destinades a l’alumnat, s'ha reservat una sala, la més xicoteta del complex, per al tribunal, i també s'habilitarà una altra per als temps d'espera dels estudiants i fins i tot com a menjador per a aquells que venen d'altres localitats.

Sobre la base de les dades d'anys anteriors, s'ha estimat un aforament de 570 persones entre alumnes que realitzen la PAU i professors contemplant que acudiran a realitzar les proves estudiants dels 5 municipis.

Com ja s’havia anunciat en el cas de la convocatòria extraordinària del mes de juliol, les proves continuaran a la seu del Centre de Formació de Persones Adultes, Enric Valor ja que l’aforament previst és adequat a les instal·lacions municipals

El passat mes de gener, el govern d’Espanya va anunciar les noves característiques per a les proves d’accés a la universitat, segons les quals la seu habitual, el CFPA, Enric Valor, no resultava adequada per a portar a terme les proves.

 Al plenari del mes de març, totes les forces polítiques locals van presentar una moció conjunta per a demanar que es mantiguera Alzira com a municipi de realització de les proves.

Ajuntament d’Alzira 

 

._000006VD
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal