Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 18 de mayo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

  Alzira aposta per la #culturasegura en Nan@fest controlat

En total s’oferien 23 activitats entre tallers, animacions, jocs, actuacions… i moltes ganes de jugar, divertir-se, experimentar i descobrir



._000818 

El passat cap de setmana va tindre lloc la cinquena edició del Nan@fest al pati municipal del CEIP Ausiàs March d’Alzira. Al llarg del dissabte, en sessió de matí i vesprada van passar per l’escola els xiquets i xiquetes que acompanyats dels seus familiars van gaudir d’una àmplia programació.

Després de l’edició digital de 2020, que va tindre un alt seguiment en les xarxes, ha arribat la programació de 2021 que tornava a l’aire lliure però amb aforaments limitats, mesures de seguretat contra la COVID 19 i un format molt més reduït que el de les tres primeres edicions. Així i tot, l’equip del departament de Cultura es va mostrar molt satisfet del festival Nan@fest 2021 en què Dril va donar la benvinguda a les 800 persones que acudiren en un calorós dia que va omplir el recinte de diversió, festa i vitalitat.

“Els xiquets i xiquetes que coneixien el Nan@fest ja tenien moltes ganes de que tornara i per als meus menuts, este era el primer i, de segur que no l’oblidaran.  Des de la Regidoria estem la mar de contents de fer feliços als xiquets i a les seues famílies i de la gran acollida que va tindre l’esdeveniment” ha explicat el regidor de Cultura Alfred Aranda.

En total s’oferien 23 activitats entre tallers, animacions, jocs, actuacions… i moltes ganes de jugar, divertir-se, experimentar i descobrir. Cada activitat ocupava un espai delimitat i ben separat dels altres, perfectament controlat i complint les normes sanitàries vigents. En el cas dels concerts s’ubicaren dos escenaris amb cadires per al públic, distanciades segons el que establix la normativa actual. “400 seients que estaven distribuïts en la zona de concert per a seguir l’activitat des de les cadires”  afig el regidor.

Cal destacar l’èxit de les activitats que implicaven moviment (rocòdrom, tirolina, multiaventura, zumba, terrisseria…) i interacció amb altres xiquets i xiquetes. Els assistents gaudiren de l’animació de Pupetes i la faula de la cigala i la formiga, es feren una foto en el fotoreclam amb els modismes alzirenys i menjaren els gelats que ens va obsequiar Ice cream factory. I com a colofó de les dos sessions, les actuacions d’Iruixa SKargots al matí i Dani Miquel i els MA-ME-MI-MO-MÚSICS en la vesprada, foren molt aplaudides i generaren grans moments de complicitat entre pares i fills que gaudiren cantant les cançons en valencià.

Des de l’Ajuntament es trasllada l’agraïment a tot l’equip de cultura, així com als voluntaris de l’Associació Cultural La Tarumba que van participar, Protecció Civil, que va estar present durant tot el dia i que van contribuir al bon funcionament d’una jornada  en què no hi hagué cap incident. També a l’empresa Ice Cream per la seua implicació en la festa i la donació de producte per als assistents.

Per la seua banda, tant els artistes com els tècnics i empreses implicades agrairen l’aposta del consistori per la cultura i la recuperació econòmica d’este sector, “Volem potenciar l’activitat i la programació de #culturasegura, de fet continuem amb la campanya Somriu als parcs i agafant idees per a preparar el Nan@fest 2022, que esperem que puga tornar al parc de l’Alquenència” , ha manifestat Aranda.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 

 

 

 


._000807

.-000006

 

 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal