Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
jueves, 20 de mayo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira mostra al món en FITUR el seu patrimoni cultural i natural a través del projecte O-city

“Turisme ha anat implementant de contingut l’espai de la ciutat d’Alzira per a mostrar edificis i llocs emblemàtics i oferir una proposta atractiva a qui desitge apropar-se a la nostra ciutat”



._000754

._000812

 Alzira, ciutat plena d’història i amb destacats esdeveniments que han tingut lloc al pas dels segles, mostra a través del projecte O-City.org els seus recursos.

Des que es va adherir a este projecte en juliol de 2020 el Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira ha mostrat un total de setze propostes, a les que aniran sumant-se’n de noves al llarg dels pròxims mesos.

Hui s’ha presentat en FITUR el projecte O-city i Alzira ha sigut la ciutat escollida com a exemple per a la resta de ciutats interessades a adherir-se a este recurs, «la qual cosa vol dir que des del Departament de Turisme s’està treballant en la direcció adequada per tal de posicionar turísticament a la nostra ciutat en el lloc que li correspon», segons Isabel Aguilar, regidora encarregada de l’àrea.

A hores d’ara estes són les propostes de la ciutat d’Alzira que es troben disponibles en O-city.org, tant en castellà com en anglés:

Casa Consistorial, casa d’Alós, Museu Faller, llavador de l’Alquerieta, Pont de Ferro, les muralles àrabs, locomotora Mikado, monument als fallers, santuari Verge del Lluch, monument al confrare i la tamborada, església de Santa Caterina, la Murta i la Casella (paratges naturals), els casalicis dels Sants Patrons,  el monument font al llaurador i el palau de Casassús.

 “Turisme ha anat implementant de contingut l’espai de la ciutat d’Alzira per a mostrar edificis i llocs emblemàtics i oferir una proposta atractiva a qui desitge apropar-se a la nostra ciutat per a descobrir tot el que pot oferir una ciutat que compta amb vestigis moriscos, és testimoni del pas de Jaume I, s’enorgullix dels seus paratges naturals de la Casella i la Murta, amb les restes de l’antic cenobi Jerònim de Santa Maria de la Murta, i presumix de ser una ciutat que alberga interessants propostes arquitectòniques en l’entramat de la Vila, la part primigènia de la ciutat“, segons la regidora de Turisme, Isabel Aguilar.

 

O.City.org

O-city.org és un projecte que compta amb el finançament de la Comissió Europea, dins del programa Erasmus Plus (Aliances del Coneixement), encarregat de desenvolupar una aplicació en línia per a apropar el patrimoni natural i cultural dels pobles i ciutats del món.

La plataforma permet a les localitats un ampli ventall de possibilitats, ja que a més també pot mostrar-se la cultura i tradicions per mitjà de vídeos, fotografies, animacions i altres elements multimèdia elaborats com a projectes educatius.

Ajuntament d'Alzira

 
._000534 
._000810

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Rutas y Promoción de Alzira

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Marisquería de Madrid - 20/05/2021
Damos la bienvenida a la delegación de Alzira.
Benito - 20/05/2021
"presumix de ser una ciutat que alberga interessants propostes arquitectòniques en l’entramat de la Vila"
El chiste se cuenta solo.
DAM - 20/05/2021
Viajes a gastos pagados, saraos y montajes inútiles pa ná
Eugenio - 20/05/2021
Madrid, buenos restaurantes, terrazas y lugares para pasear. De museos no creo que vayan visto el nivel de la ex emperatriz y su séquito. Se trata de eso, de pasar unos días a lo grande y que pague el pueblo de Alzira
Aries 28 - 20/05/2021
Vamos a ver..... ¿a qué cojones va Alzira a una feria internacional de turismos? es que todos los años igual, vaya manera de tirar el dinero público a la basura
Yani - 20/05/2021
A esta chica todo lo que le dan es aquello que significa despilfarro, tic, tac, tic, tac, tic, tac,
Mario - 20/05/2021
Diego Gómez prometió al coger el mando pensar en las personas y estos viajes inútiles y jolgorios no tienen nada de eso precisamente. Control del dinero público YAAAA
T.B. - 20/05/2021
Sí, esto es turismo pero municipal, paga el poble el capricho
Mucha cara - 20/05/2021
Y se empeñan cada año erre que erre hablando no sé de qué turismo en Alzira, esto se acabaría en el momento en el que cada uno se pagara su viaje
Transparencia - 20/05/2021
Como contribuyente me gustaría que se hicieran públicas todas las facturas de este viajecito debido a los excesos de otros años. TRANSPARENCIA
Luque - 20/05/2021
La emperatriz igual s'inventa el Mig Any Fitur i que continue la festa i el despilfarro. Hem vist ja prou d'estes en este poble
Xavi R. - 20/05/2021
Estava esperant que entrara per ací Pere Peres, tenia curiositat per saber que opina d'estes despeses progressistes que paga el poble, però no he tingut sort
Berna - 20/05/2021
Los únicos chinos que he visto por Alzira desde que vamos a Fitur son los que regentan bazares y restaurantes.
Jordi - 20/05/2021
Diego, prou ja de viatges per a res
Pere Peres - 20/05/2021
A lo millor un altre dia Xavir, no et despaciencies. Continua a l’espera.
Cañita - 21/05/2021
Esta gente sabe lo que es tener que pagar de su bolsillo todo lo que se gastan con estos proyectos? Se ha podido comprobar y contar a todos los turistas que han visitado los casilicios , muñecas de hierro , y todo lo mencionado arriba.? Alguien Tendria que controlarlos... Les gusta mucho figurar... La notoriedad... Y la medalla... "RIDÍCULOS" ...
Indisnado - 24/05/2021
"Despeses progressistes"
El despilfarro, la despreocupación por los autónomos y por la creación de empleo son las características de este consistorio. Se etiquetan de progres, pero son bonvivants del dinero público.
Que lamentable. Esperemos que el próximo candidato ponga en su programa que tiene intención de dejar de lado este tipo de mamandurrias.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal