Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 3 de junio de 2021
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb la instal·lació d’un nou minipunt net en la en la plaça Elisa Ramírez

El minipunt net permet la recollida de càpsules de café; taps de suro; aparell elèc-trics i electrònics; carregadors; piles, bateries i acumuladors, bombetes led i bombe-tes de baix consum


._000550
._000780

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Serveis Urbans, instal·là un minipunt net en la plaça Major el passat mes d’abril. L’acollida ha sigut molt positiva, cosa que ha fet que s’haja decidit ubicar un altre minipunt, con-cretament en la plaça d’Elisa Ramírez. El motiu pel qual esta plaça és el lloc on s’ha ubicat el segon minipunt net de la ciu-tat és per la quantitat d’habitatges que hi ha en esta zona, molts d’ells habitats per parelles joves. El minipunt net permet la recollida de càpsules de café; taps de suro; aparell elèc-trics i electrònics; carregadors; piles, bateries i acumuladors, bombetes led i bombe-tes de baix consum. En la aposada en servici del nou minipunt han assistut el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual; Eduardo Benetó i Miguel Ángel Tortajada, director de FOVASA en l’àrea de la província de València i cap de producció de FOVASA, respectivament. 

«Cada vegada estem més conscienciats en la necessitat de reciclar. Un xicotet gest com dipositar el que ja no necessitem en els punts específics d’arreplegada ens aju-da a evitar l’explotació dels recursos naturals, a més de reduir la contaminació, cosa que ens proporciona una atmosfera més neta», segons ha assenyalat el regidor en-carregat de l’Àrea de Serveis Públics.  

Alzira complix amb esta iniciativa en l’establit per la Directiva Europea sobre els resi-dus, que obligarà tots els estats membres a recollir de forma segura les fraccions de residus perillosos d’origen domèstic abans de l’1 de gener de 2025, i garantirà, d’esta manera, el reciclatge d’estos residus.

«Són importants i necessàries accions d’estes característiques que ens possibiliten fer passos endavant en la gestió dels residus en la nostra ciutat, amb una major im-plicació de les veïnes i dels veïns, i facilita que se sumen a les iniciatives de reciclat-ge, així com a la conscienciació de mantindre el medi ambient al municipi», ha mati-sat el regidor. Este dissabte 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, i enguany el te-ma central per al Dia Mundial és: «Reimagina, recupera, restaura».

Podem i deguem contribuir amb el medi ambient i fer les paus amb la naturalesa, per a, d’esta manera, previndre la catàstrofe climàtica; disminuir la contaminació ambiental i frenar la pèrdua de biodiversitat cultivant arbres en el nucli urbà; reverdir la ciutat i els espais on convivim; repoblar les nostres zones enjardinades, canviar la nostra manera d’alimentar-nos i netejar rius i costes.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 

._000691

 ._000596 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 03/06/2021
Esto parece el NODO , el día que no es un imbornal es el cambio de color de un banco, un contenedor de basura o uno de chicles. A Pascual solo le falta la banda de música y la famosa frase franquista de : " queda inaugurado este pantano".

¡Vaya tropa!
juanes - 04/06/2021
Muy bueno viejo, y lo de inaugurar el pantano lo tiene que hacer en la zona que se viene inundando desde que " retoco " la rotonda de la carretera de Tavernes, ahora veremos el invento del muro, seguro que lo tendremos que llamar " de las lamentaciones ".

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal