Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.855 Fotografías: 108.839 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 8 de junio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Vora 500 joves comencen hui a Alzira les proves d’accés a la universitat (PAU)

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez i la regidora d’Educació i Infància Maria Calvo han visitat hui l’espai de realització de les proves


 

._000691

._000448

A les 9.30 d’este matí, tal i com estava previst, es donava el tret d’eixida a la PAU, les proves d’accés a la universitat a la sala Cotonera de la nostra ciutat, amb l’examen d’Història. L’alcalde d’Alzira Diego Gómez, i la Regidora d’Educació i Infància, Maria Calvo, han visitat hui l’espai de realització de les proves, en el que s’ha portat a terme un important dispositiu per a distribuir i adaptar esta sala d’esdeveniments per tal d’ajustar-la als requisits marcats per la universitat i per la Conselleria de Sanitat.

El tribunal, integrat per més de 20 persones ha començat a primera hora del matí amb l’organització, on també ha participat Protecció Civil Alzira. 

“Des del departament d’Educació, junt a Serveis públics i la pròpia alcaldia, s’hem coordinat amb la politècnica per tal de condicionar les instal·lacions. Amb un pressupost aproximat de 8000 euros hem posat a l’abast dos sales d’examen, una sala per al tribunal, espai de esplai i servei de càtering per als estudiants que ho necessiten. Cal destacar a més, la bona ubicació de la sala junt a l’estació de Renfe, que facilita el trasllat dels estudiants d’altres municipis” ha explicat l’alcalde, Diego Gómez.

Per la seua banda la regidora d’Educació, Maria Calvo, ha volgut agrair el treball que ha portat a terme tant l’empresa Cotonera com els voluntaris de Protecció Civil. “ha estat un esforç per part de tots els organitzadors per a facilitar a l’alumnat que estiguen tranquils i que no s’hagen de preocupar per res més que les proves. Lla nostra idea és pedagògica i es empàtica

Recordem que degut a les noves necessitats a causa de la pandèmia, enguany les proves no s’han pogut celebrar, com és habitual, al Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor. En un primer moment es va comunicar que els estudiants haurien de traslladar-se a València, però a partir d’una moció aprovada per totes les forces polítiques i després de les gestions oportunes es va aconseguir que les proves es quedaren a Alzira.

Ajuntament d’Alzira 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal