Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 16 de junio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Serveis Urbans presenta l’estat de comptes del programa de manteniment dels centres educatius

Així com detallar les actuacions previstes de cara a l’inici del pròxim curs escolar


 

.-000331

 

._000788
 

L’Ajuntament d’Alzira té establit un nombre de centres educatius en els quals realitza tasques de conservació i manteniment, ja que la part corresponent a inversions depén directament de la Conselleria.

Dels centres alzirenys assignats a la Regidoria de Serveis Urbans per a la realització de les tasques de manteniment de les instal•lacions, hi ha alguns amb quaranta, cinquanta, seixanta i, fins i tot, amb més de setanta anys d’antiguitat, cosa que fa necessària una contínua intervenció per tal de mantindre’ls en condicions òptimes per al seu ús.

S’ha celebrat una reunió en l’Ajuntament d’Alzira en la qual han estat presents els directors i les directores dels centres educatius. L’objectiu d’esta ha sigut informar, per part del regidor encarregat de l’Àrea de Serveis Urbans, Fernando Pascual, del programa de treball que s’ha realitzat al llarg del present curs escolar en cadascuna de les instal•lacions educatives, així com detallar les actuacions previstes de cara a l’inici del pròxim curs escolar.

Els i les representants dels centres educatius han aportat les seues necessitats, de les quals s’ha pres nota per tal d’estudiar si és factible incloure-les al llistat de futures intervencions de conservació i manteniment en els col•legis alzirenys.

«L’objectiu de la Regidoria és realitzar les tasques d’actuació de manteniment ne-cessàries per a un correcte funcionament dels centres docents, encara que l’elevada antiguitat d’alguns d’ells, com és el cas del García Lorca, de 1950, el Vicente Blasco Ibáñez, de 1955, o l’Escola d’Adults Enric Valor, de 1965, incrementen les tasques que cal realitzar per a possibilitar una correcta conservació agreujada per la quantitat d’anys amb què compten», segons el regidor.

No obstant això, la finalitat de la Regidoria és la de seguir endavant atenent totes les necessitats que traslladen els centres educatius d’educació infantil, primària i especial de la nostra ciutat.

Ajuntament d'Alzira
 
 
 
 

._000738 

._000810

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Secreto - 17/06/2021
No entiendo nada...servicios urbanos echando cuentas sobre los colegios...A Fernando le gusta salir en todos los sitios. Digo yo que echar cuentas, le tocará a otro, y de educación se encargara otro...igual le han dado más mando y en las próximas fiestas lo vemos también cogiendo el timón de otra concejalía para ponerse medallas. Desde fuera y estudiando su trayectoria politica en esta legislatura parece que quiere ser siempre la novia de la boda, lo del entierro (que corresponde a un dicho popular) lo voy a omitir no vaya a ser me censuren.
Benito - 17/06/2021
Tienes razón Secreto, el concejal Pascual quiere ser el niño en el bautizo y el novio en la boda y no es la emperatriz en FITUR porque cantaría mucho; lo que no quiere ser es el albañil en la obra, que ahí hay que doblar el lomo y eso cansa.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal