Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
viernes, 25 de junio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Cultura i Igualtat lliuren els premis del concurs d’Instagram #DonesTeatre

El premi ha consistit en una camiseta il·lustrada per Mai Hidalgo


.-000132
._000520  

Este matí a les 12.30 h, a les portes de l’Ajuntament d’Alzira i respectant les mesures de seguretat establides, ha tingut lloc el lliurament dels premis del concurs d’Instagram #DonesTeatre, que convoca per quart any consecutiu la Regidoria de Cultura, a través del SERVAL i juntament amb la Regidoria d’Igualtat.

Les persones que han estat guanyadores del concurs són: Lídia Soler (@liddsg), Ana Maria González (@anavacas_77) i Rafa Tudela (@rafa_tudela).

El premi ha consistit en una camiseta il·lustrada per Mai Hidalgo, artista alzirenya, per a la campanya «Dones que han actuat al Gran Teatre» i que també apareix als sobrets de sucre. Les dones que hi apareixen són: Maria del Mar Bonet, cantautora; Mamen Garcia, actriu i cantant; Alícia Alonso, ballarina i coreògrafa, i les tres alzirenyes Maria del Carmen Solves, cantant d’òpera i sarsuela; Elisa Ramírez, actriu, i Maria Dolores Tomàs, catedràtica de flauta. D’altra banda, també s’hi ha fet entrega d’una bossa dissenyada pel Departament d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Tant Alfred Aranda, regidor de Cultura, com Marina Mir, regidora d’Igualtat, han valorat molt positivament esta campanya, que té molt bona acollida per part de l’hostaleria local. «Volem agrair la participació i la col·laboració dels bars i els restaurants d’Alzira, com també a les persones que han participat en el concurs i en la difusió de la campanya. Gràcies a la seua implicació, s’ha pogut reivindicar la figura de les dones artistes que han actuat en un edifici tan emblemàtic per als alzirenys i les alzirenyes com és el Gran Teatre», ha explicat Alfred Aranda.

Ajuntament d’Alzira

 

 

._000798 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaTeatro

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal