Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 1 de julio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Alzira destina 245.000 euros a l’asfaltatge i la millora de vials urbans i d'urbanitzacions

Dins del nucli urbà es realitzaran treballs en els carrers del Doctor Josep González, Favara, Felip II, Organista Cabanilles, el voltant del col·legi García Lorca i el de la Rambla



._000828


 ._000736

L’ús del romanent del pressupost del 2020 ha possibilitat que 245.000 euros es destinen a la reparació d’infraestructures del municipi afectades pel transcurs del temps, la seua utilització i les condicions meteorològiques adverses. Es repararà l’asfalt de diversos trams dels carrers, tant de l’entramat urbà com de zones d’urbanitzacions, on també es procedirà a l’asfaltatge d’alguns carrers nous, amb la finalitat de millorar-ne la seguretat i accessibilitat.

Dins del nucli urbà es realitzaran treballs en els carrers del Doctor Josep González, de Favara, de Felip II, de l’Organista Cabanilles, el voltant del col·legi García Lorca i el de la Rambla. Els carrers esmentats presenten un ferm desgastat amb foradades i erosions, per la qual cosa es fressaran els laterals de la calçada actual i els transversals on siga necessari per a procedir-ne a l’asfaltatge superposat, a més d’incloure l’alçament d’embornals i pous de telecomunicació, com també la reposició de pintura de senyalització horitzontal.

Estos treballs també comportaran l’adequació dels encreuaments on es planten els monuments fallers del Doctor Ferran i Josep Pau, on l’asfalt serà substituït per rajoles de material ignífug.

Pel que respecta a les zones d’urbanitzacions, s’actuarà en aquells llocs on els vials presenten situacions de major deteriorament, així com on hi ha inexistència d’asfalt. Concretament, estos són els llocs on se centraran els treballs de millora: carrers del Vent de Migjorn; del Vent de Ponent; del Vent de Llevant; del Vent de Garbí; de l’Àguila; del Gesmiler, del Garrofer i de la Travessa, a més d’intervencions puntuals en els carrers de la Serra de la Murta, del Tallat Roig i del Magraner.

Ajuntament d’Alzira

 


._000766

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Juan Carlos - 03/07/2021
Una poca vergüenza x parte del Ayuntamiento de Alzira,la calle Poeta Llorente hace 30 años q no se asfalta y tiene problemas de hundimientos reventando las tuberías de los vecinos,encima el ayuntamiento responsabiliza a los vecinos del mantenimiento,sres la vía publica debe estar en perfectas condiciones y eso es responsabilidad del AYUNTAMIENTO,a los responsables de urbanismo (deberían despegar el culo de sus cómodos sillones y pasearse x las calles valorando cuales son mas urgentes en asfaltar ).

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal