Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 28 de julio de 2021
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Primera reunió per a la posada en marxa del Pla d’Intervenció Social a Alzira

Les actuacions se centraran en la plaça de la Ribera i el carrer Sueca


 

._000590

._000606 

L’Ajuntament d’Alzira ha rebut hui la visita del grup de treball que portarà a terme accions a la nostra ciutat dins del PLA D'INTERVENCIÓ SOCIAL que la Generalitat posarà en marxa en els 38 parcs d'habitatge públic de 22 municipis de la Comunitat.

Entre ells, es desenvoluparà a Alzira un projecte d’atenció comunitària a la plaça de la Ribera i a un edifici del carrer Sueca. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, junt a la regidora de Serveis Socials, Marina Mir així Ana Iborra, representant de l’àrea de Serveis Socials, han rebut hui els tècnics i treballadors del projecte junt a Fernando Maldonado, cap de la unitat d’inspecció i normalització i coordinador del programa de l’Entitat Valenciana d’Habitatge (EVHa).

Este grup de treball portarà a terme les activitats d’intervenció social en col•laboració de l’Ajuntament i les diverses entitats municipals a partir d’esta setmana.

Les accions es duran a cap al llarg dels pròxims tres anys en col•laboració amb l’administració autonòmica i la corporació municipal. L'objectiu és desenvolupar una actuació integral dels habitatges públics de la Plaça de la Ribera. L'equip d'intervenció social adscrit comptarà amb un coordinador d’àrea, una treballadora social i un conserge de l’empresa La Factoria, licitadora del projecte de Conselleria. Tots tres s’incorporen esta setmana i estaran situats, pel moment, al Centre de Participació Ciutadana.

Este nou servei s'emmarca en l'Estratègia de Regeneració Urbana que la Conselleria, a través de l´Entitat Valenciana d´Habitatge i Sol (EVha) està desenvolupant al parc públic de la Generalitat. L'objectiu és desenvolupar una actuació integral dels habitatges públics en barris vulnerables en els quals existeixen factors de risc associats, mobilitzant recursos econòmics, tècnics i organitzatius, i comptant amb la col·laboració de l'administració autonòmica, ajuntaments, entitats sense ànim de lucre i els propis veïns. A la fi, el que es busca és fomentar la convivència i les relacions en les comunitats veïnals.

Entre les seues funcions estarà la creació d'un fòrum transversal col·laboratiu en cada grup en el qual es consensue un model d'intervenció comunitària, comptant amb la participació veïnal, recursos socials i teixit associatiu. Valorar la situació social de les famílies, administrar i gestionar la comptabilitat de les comunitats, controlar els accessos a zones comunitàries, comprovar el manteniment dels elements comuns i fer un seguiment del programa de regularització de subministraments són unes altres de les tasques a realitzar.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal