Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 9 de septiembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira continua treballant per a previndre la presència de mosquit tigre i mosca negra amb una programació periòdica de fumigacions

Hui comença el nou tractament contra el mosquit tigre que s’allargarà fins al pròxim dilluns 13 de setembre


.-000342


._000809

Hui comença el nou tractament contra el mosquit tigre que s’allargarà fins al pròxim dilluns 13 de setembre. Amb l’objectiu de pal·liar la presència del mosquit a la nostra ciutat, l’empresa Lokímica revisarà, com s’ha fet mensualment des d’abril, tots els embornals, zones d’acumulació d’aigua i espais verds.

Com és habitual, els mesos de temperatures més altes s’incrementa la proliferació d'estos insectes, és per això que des de la Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament d'Alzira es treballa per previndre la presència de mosquit tigre i mosca negra amb una programació periòdica de fumigacions. De fet, ja fa sis mesos que van començar els tractaments mensuals als quals se sumen les actuacions puntuals en cas d’avís i també a la fumigació aèria que es va fer sobre el Xúquer.

"Com estem fent des de fa mig any, treballem per a minimitzar la presència del mosquit i cal que ho fem també a les nostres cases, revisant els patis i jardins per a evitar les zones d’acumulació d’aigua, com els recipients per a mejar de les nostres mascotes, maceters, piscines... on es pot reproduir el mosquit tigre” ha manifestat la  regidora de Sanitat, Gemma Alós. L'edil també ha recordat també que en cas que es detecte presència de mosquits tigre, ens hem de posar en contacte mitjançant la bústia de la ciutadania, a la Clau o enviant un correu electrònic a [email protected] i cal indicar en quina zona ho s’ha detectat la presencia d’insectes per a poder comunicar a l’empresa la incidència per a revisar.

Recordem que podem evitar la proliferació d'estos insectes a casa; Cal evitar els recipients que puguen acumular aigua estancada (poals, cendrers, plats de plantes...), mantindre els nivells de clor adequats a les piscines, protegir els pous i aljubs amb malles mosquiteres, vigilar el reg per degoteig, renovar diàriament l'aigua dels abeuradors dels animals i tirar aigua als albellons setmanalment.

Ajuntament d’Alzira 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

juanes - 14/09/2021
Ayer mismo al aparcar junto a una alcantarilla, me lleve tres picotazos de los que dejan huella, no se exactamente en que se estará trabajando, pienso que en la crianza de los mosquitos porque hay más que nunca, entre los campos abandonados y llenos de hierbas, ante lo que nadie hace nada, y la falta de fumigaciones porque según dicen algunos, matan a los pájaros,, es impresionante la cantidad de bichos no solo mosquitos tigre que hay, y a pesar de la falta de fumigaciones este año se ven menos pájaros que nunca, lo que quiere decir que los detractores de las fumigaciones, no tienen razón, vamos a ver si los responsables se ponen las pilas, y no solo se ponen a fumigar, si no, también a evitar los lugares donde se crían estos insectos, como pueden ser, campos abandonados, sitios donde se embalsa el agua, etc, etc.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal