Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 12 de septiembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Actes de les Festes Patronals en honor de la Mare de Déu del Lluch

Divendres 17 de setembre, baixada de la Mare de Déu a la ciutat i volta en caravana automobilística des del Santuari a la Parròquia de la Verge del Lluch


._000600

.-000049 

FESTES PATRONALS EN HONOR

A LA MARE DE DÉU DEL LLUCH

 

Diumenge 12, peregrinaran al Santuari els feligresos de la Parròquia de la Sagrada Familia i presidirá l’Eucaristia D. Enrique Alacreu.

Dilluns 13, peregrinaran al Santuari les Congregacions Religioses i les Comunitats de Vida Consagrada (religioses) i presidirá l’Eucaristia D. José Forner.

Dimarts 14, peregrinaran al Santuari els components de la Junta de Germandats i Confraries de la Semana Santa d’Alzira, la Junta Coordinadora de Festes de Barris i Partides i el Grup de Dançes d’Alzira i presidirá l’Eucaristia D. Vicente Blasco.

Dimecres 15, peregrinaran al Santuari els feligresos de la Parróquia de Santa Catalina i presidirà l’Eucaristia D. Enrique Masiá.

Dijous 16, peregrinaran al Santuari els feligresos de la Parròquia dels Sants Patrons i presidirá l’Eucaristia el D. Antonio Sánchez.

Divendres 17, peregrinaran al Santuari els feligresos de la Parròquia de la Mare de Déu del Lluch i presidirá l’Eucaristia D. Jose Tomás.

 

Divendres 17

BAIXADA DE LA MARE DE DÉU A LA CIUTAT

En finalitzar l’exercici del Novenari baixada de la imatge de la Verge en caravana automobilística des del Santuari a la Parròquia de la Verge del Lluch. L’itinerari serà el següent: carrer Independència, Avinguda Pare Pompili, carrer Esperança, Camilo Dolz, Josep Pau, Pintor Andreu, Doctor Llansol, Pere Esplugues (porta de l’Església Verge del Lluch).

Dançà de benvinguda a càrrec del Grup de Dançes de la nostra ciutat.

 

Diumenge 19

TRASLLAT DE LA MARE DÉU A LA PARRÓQUIA DE L’ENCARNACIÓ

A les 19h Eucaristia Solemne de despedida en la Parroquía de la Mare de Déu del Lluch. En finalitzar trasllat en caravana automobilística de la imatge de la Moreneta des de la Parròquia de la Verge del Lluch fins a l’Església de Sant Joan. L’itinerari serà el següent: carrer Pere Esplugues, Josep Pau, carrer Camilo Dolz, Plaça 1 de Maig, carrer Pintor Sorolla, carrer Salvador Perles, carrer Felipe II, carrer Salvador Santamaria, Plaça General Dolz, carrer Major Sant Agustí, carrer Malva, carrer Colon, carrer Hospital fins a la porta de la Parròquia de l’Encarnació.

Dançà de benvinguda a càrrec del Grup de Dançes de la nostra ciutat

 

Del dilluns 20 al dissabte 24 de setembre SETMANA MARIANA

La imatge de la Mare de Déu romandrà en la Parròquia de l’Encarnació on se celebraran diversos actes en el seu honor, que s’iniciaran a les 19:00h.amb el següent programa:

Dilluns 20. Dia de les Hermandats i Confraries de la Setmana Santa de la Parróquia.

-A les 19h rés del rosari, seguit de la Santa Missa.

Dimarts 21 Dia de la Familia Franciscana (V.O.T.de San Francisco).

-A les 19h res del rosari, seguit de la Santa Missa.

Dimecres 22. Dia de la Familia Vicenciana (A.M. Milagrosa y Voluntarias de San Vicente de Paúl).

-A les 19h, res del rosari, seguit de la Santa Missa.

Dijous 23. Dia EUCARÍSTIC

-A les 18:30h, exposició del Santíssim amb rés del rosari i benedicció personal a tots els malalts i majors assistents, seguit de la Santa Missa.

Divendres 24. Dia de les Comisions festives del barri (Cristo Virgen María, Cristo Alfareros, Virgen del Rosario de Vilella, San Judas Tadeo y Ángel de la Guarda)

-A les 19h, res del rosari, seguit de la Santa Missa.

Dissabte 25 de setembre. TRASLLAT DE LA VESPRA.

A les 19 h res del rosari i solemne Eucaristia d'acomiadament en la Parròquia de l’Encarnació. Participen tots els grups i agents de la Pastoral Parroquial, famílies i feligresos.

En finalitzar, TRASLLAT de la Moreneta fins a la Parròquia de Santa Caterina en caravana automobilística amb el següent itinerari: carrer Hospital, carrer Colón, Plaça San Judes, rotonda, carrer Acequia Reial del Xuquer, Avda. Hispanitat, Plaça Regne, Sants Patrons, Plaça Generalitat, Sants Patrons (marge dret), Plaça Regne, Avinguda Luis Suñer, Salvador Enguix, Plaça Constitució fins a la porta de la Parròquia de Santa Caterina.

A les 22h. Concert de música a càrrec de l'Agrupació de la Societat Musical d'Alzira IBN JAFACHA a l’Avinguda Josep Pau.

 
Diumenge 26 de setembre

FESTA MAJOR. Solemnitat litúrgica de la MARE DE DÉU DEL LLUCH.

A les 8 del matí llançaments en diversos punts de la ciutat de 21 salves d'ordenança.

A les 9, pasacarrers per diversos punts de la ciutat a càrrec de la Colla de Raboses.

A les 14:30h Dinar de Confraternitat

A les 19h SOLEMNE CONCELEBRACIÓ EUCARÍSTICA en honor a la Patrona d’Alzira en la Parròquia de Santa Caterina. Al finalitzar, dançà de despida en la porta de l’Esglèsia. A continuació retorn de la imatge de la Moreneta fins al Reial Santuari en caravana automobilística. L’itinerari será el següent: carrer Salvador Enguix, Avinguda Luis Suñer, Plaça del Regne, Avinguda Sants Patrons, Plaça Generalitat. Disparada del Castell de focs d’artifici. Es continua per l’Avinguda Sants Patrons, Plaça Regne, Avinguda Sants Patrons, Plaça Major, carrer Pérez Galdós, carrer Reis Catòlics, carrer Colmenar, carrer Verge de la Murta, Avinguda Jose Suñer Orovig, Independència fins al Santuari.

 
Notes:

-Amb motiu de la situació sanitària actual, se suspenen les processons i romeries que tradicionalment organitza la Reial Confraria durant les festes patronals als carrers de la nostra ciutat: baixá de la Mare de Déu, trasllats processionals, descoberta, processoneta del mati i processó general.

-Durant la celebració del novenari en el Reial Santuari es cobraran les quotes i es repartiran els llibres de festes. Posteriorment durant la Setmana Mariana a l'Església de l’Encarnació també es podran abonar les quotes.

La venda de les colgadures per als balcons amb la imatge de la nostra Patrona, es podran adquirir tant en el Santuari com a l'Església de l’Encarnació durant la setmana Mariana.

-Per circumstàncies alienes a la voluntat de la Parròquia i de la Reial Confraria de Nostra Senyora del Lluch, el programa pot ser modificat.

Alzirenys, omplim els balcons de les nostres cases amb la imatge de la Moreneta, de la Patrona d'Alzira, nostra Verge del Lluch, durant les festes que fem en el seu honor.

 

¡¡¡ALZIRENYS, TOTS A UNA VEU, 

VIXCA LA MARE DE DÈU!!!

 

._000691

._000723

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal