" />

Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 18 de septiembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Monestir de la Murta seguix el seu camí cap a la recuperació

La recuperació de la Torre dels Coloms i la seua musealització és un dels objectius que es pot veure realitzat amb pressupostos de la Generalitat

 



.-000006

._000809

El Monestir de la Murta ha sigut seleccionat en els pressupostos participatius per als anys 2022 i 2023. La necessitat de conservació i recuperació, a més de la seua rellevància cultural i històrica, i la participació de la ciutadania alzirenya ha fet possible que s’haja escollit entre un gran llistat de bens patrimonials de gran valor.

La meteorologia i el pas del temps ha afectat greument les despulles del monestir. Des de la regidoria de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament d’Alzira i la Conselleria han permès estudiar i mantindre importants elements cultural ubicats al paratge, però la situació en precari de tot el conjunt i la quantitat de bens concentrats dins d’este espai ha fet que les intervencions foren insuficients.

El Pla Director del Monestir de la Murta ha suposat un manual de coneixements i de planificació dels treballs pendents. La recuperació de la Torre dels Coloms i la seua musealització és un dels objectius que es pot veure realitzat amb esta selecció als pressupostos de la Generalitat. Un punt d’inflexió i una posada en valor a tot el territori valencià.

La regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar ha manifestat que “gràcies als veïns i veïnes de la nostra ciutat i, sobretot, a l’Associació Amics de la Murta, s’ha contribuït per a que el Monestir de la Murta estiga inclòs en este llistat”. Aguilar també ha animat a “continuar recolzant este projecte tant important i representatiu de la nostra ciutat i de la nostra comarca”.

Ajuntament d'Alzira
  

._000739

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Viejo - 18/09/2021
¿Cuándo se cansará esta tropa de mentirnos?
Hace 6 años prometieron que sería la obra prioritaria de la anterior legislatura y todo sigue igual, pero más deteriorado.
¡Ufffffffff vaya tropa!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal