Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.893 Fotografías: 108.880 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 27 de septiembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 Alzira viu l'exaltació de les Falleres Majors Alba Carrió i Clàudia Dolz de cara a les Falles d'octubre

L'alcalde de la ciutat En Diego Gómez va imposar a les FFMM d'Alzira una llaçada commemorativa d'estes falles 2021


 

._000520  

 

._000600
 

En la vesprada del dissabte s'ha celebrat a la sala La Cotonera d'Alzira l'Exaltació de les Falleres Majors d'Alzira Alba Carrió i Clàudia Dolz i de les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils de les comissions que celebraran les falles del 9 al 12 d'octubre de 2021.

L'acte va estar presidit per l'alcalde d'Alzira Diego Gómez, el regidor de fires i festes Xavi Pérez i pels regidors de l'Ajuntament Luisa Castells, Miguel Vidal i Ricardo Belda.

En un acte únic i extraordinari, ja que no comptàvem en cap precedent a la història fallera alzirenya, l'alcalde de la ciutat En Diego Gómez va imposar a les FFMM d'Alzira una llaçada commemorativa d'estes falles 2021. Alba i Clàudia foren les encarregades d'imposar estes llaçades tant a les seues respectives Corts d'Honor i a les falleres majors de les falles El Mercat, Plaça Major, Camí Nou, Hernán Cortés, Sant Andreu i Pintor Andreu.

L'exaltació va servir per a descobrir els versos dedicats a Alba i Clàudia al llibre de la Junta Local Fallera de 2021 i que es presentarà el dijous 30 de setembre. Els seus creadors foren els encarregats de llegir-los.

El vicepresident de cultura, comunicació i xarxes socials Vicent Enguix presentà els versos dedicats a Clàudia i l'escriptora alzireny Alba Fluixa recità per a la Fallera Major Alba Carrió.

A continuació prengueren la paraula les FFMM d'Alzira. Clàudia va agrair al seu discurs el suport i l'afecte que li han mostrat al llarg d'estos últims 18 mesos plens d'incertesa i desitja a tot el col·lectiu faller alzireny unes grans falles. Alba per la seua part assegura comprendre la postura de tots els fallers i destacà la necessitat de cremar i tornar a crear perquè eixa és la forma natural de renàixer. Cridà a la responsabilitat i cautela dels fallers per ser eixample de prudència.

A continuació el president de la Junta Local Fallera Jaume Bohigues en la seua intervenció volgué donar valor a la tasca duta a terme per poder tornar a fer falles, adaptades a estos temps que vivim, diferents però que esperen recuperar la lluentor d'abans. Les d'octubre seran les falles que ens tornaran la il·lusió i emoció que ahir ja es va vore en els presents.

L'alcalde de la ciutat tancà en les seues paraules la nit destacant la unitat i l'esperit festiu del poble alzireny i que els nostres representants no passaran a la història com les Falleres Majors de la Covid, sinó com a representants de les falles de la resiliència i la solidaritat. Els somnis furtats es faran realitat i Clàudia i Alba són i seran Falleres Majors en majúscules d'una Alzira que recupera el seu batec.

JLF Alzira 

 

 


._000743

._000798
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal