Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 14 de octubre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira arriba als 51,74 casos de COVID-19 per cada 100.000 habitants, però trenca la tendència de contagis consecutius

Hi ha 24 casos actius, en els últims tres dies s’han registrat 3 contagis nous



._000822

._000827

Alzira ha superat el llindar dels 50 casos per cada 100.000 habitants en l’última actualització de les dades de contagis per COVID-19 que realitza periòdicament el Departament de Salut Pública. En total, a Alzira hi ha 24 casos actius. En els últims tres dies, s’han registrat 3 casos nous i la incidència acumulada se situa en 51,74 casos per cada 100.000 habitants.

«Tenim dos casos més que la setmana passada, però és cert que en els últims set dies no tots els dies s’han comptabilitzat casos nous», explica la regidora de Salut de l’Ajuntament d’Alzira, Gemma Alós. «La setmana passada parlàvem del fet que havíem viscut cinc dies consecutius amb nous casos, i esta setmana s’ha trencat esta tendència», comenta. No obstant això, la regidora recomana a la població que «hem de continuar actuant amb prudència i responsabilitat, sobretot ara amb esta nova normalitat».

Així mateix, Alós recorda que la vacunació continua als centres de salut: «Prop del 90 % de la població en edat de vacunar ja té la pauta completa, però existix encara una agenda oberta perquè totes aquelles persones que no s’hagen vacunat pel motiu que siga, puguen fer-ho». A més a més, ha informat que «pròximament s’habilitarà a l’aplicació +Salut i al web de la Conselleria de Salut Pública la possibilitat de demanar cita prèvia directament per a la vacuna». De moment, aquelles persones que vulguen obtindre cita per a vacunar-se han de posar-se en contacte amb el seu centre de salut, on els donaran data i hora per a poder acudir.

«Des de l’Ajuntament d’Alzira desitgem que totes les persones que patixen la malaltia es recuperen prompte i agraïm a la ciutadania la seua participació en la vacunació i el compliment de les mesures amb responsabilitat, ambdós essencials per a poder recuperar la normalitat», afig la regidora.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 

._000784

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal