Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 23 de octubre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira engega dos nous plans d’ocupació per a contractar a més de 60 aturats

Amb el “repte” d’acabar l’any per sota dels 4.000 desocupats


 


._000819



._000822

 

L’Ajuntament d’Alzira contractarà durant un any més de 60 persones en situació d’atur per a treballar en els diferents departaments municipals, mitjançant els programes de foment de l’ocupació EMPUJU i ECOVID de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació. Les contractacions són finançades pel Fons Social Europeu a través de la Generalitat: «És una dotació d’1,3 milions d’euros a través de Labora.

Després de la ciutat de València, Alzira és la segona ciutat que més ajuda rebrà per a la contractació de persones aturades», ha destacat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, que és també regidor d’Ocupació, Desenvolupament Econòmic, Comerç i Projectes Europeus. «La nostra perspectiva és que, amb estos programes i amb els que hem demanat de la convocatòria

Avalem per a fer tallers d’ocupació, puguem reduir els índex d’atur de la nostra ciutat per baix dels 4.000 aturats; serà un repte que a finals d’any estiguérem per baix d’eixa xifra», ha declarat l’alcalde.

Els perfils sol·licitats en estes convocatòries es poden consultar a l’enllaç https://www.idea-alzira.com/tablon-novedades. En el cas del programa de foment d’ocupació ECOVID, l’objectiu és la contractació de persones desocupades, d'almenys 30 anys, per entitats locals, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus).

L'import concedit a l'Ajuntament d'Alzira per a desenvolupar este programa és de 742.478,16 euros.

D’altra banda, el programa EMPUJU està dirigit a la contractació de persones desocupades, menors de 30 anys, per entitats locals, en el marc del Programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana. L'import concedit a l'Ajuntament d'Alzira per a dur a terme el programa EMPUJU és de 561.920,28 euros.

Estes contractacions es finançaran amb càrrec al Programa Operatiu FSE 2014-2020 de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de «donar suport a l'accés al mercat de treball, la creació de llocs de treball i l'ocupació de qualitat, així com el manteniment d'ocupació, inclòs el juvenil, i el suport als treballadors per compte d'altre i als emprenedors».

Les persones destinatàries finals d'estes ajudes són les persones desocupades que figuren inscrites com a demandants d'ocupació en els Espais Labora de la Generalitat, condició que hauran de complir en el moment de la contractació per poder optar a un contracte laboral d’obra o servei amb una duració de 12 mesos a jornada completa.

Per a l’alcalde es tracta de convocatòries «molt importants» i que «donen continuïtat a tots els processos de contractació que es van fer a partir de la crisi sanitària, en col·laboració directament amb la Conselleria de Comerç i de Treball i el Labora». Segons assegura, des del Servei de Desenvolupament Econòmic d’Alzira, Idea, «estem elaborant peticions quan ix qualsevol convocatòria per a donar ajuda als treballadors i les treballadores de la nostra ciutat i reduir l’atur».

Ajuntament d’Alzira 

 

._000833


._000677

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Andre - 24/10/2021
Quisiera manifestar la incorrecta aplicación del principio de igualdad y de medias de discriminación positiva por parte de la administración local de Alzira ya que habéis creado unas ofertas de empleo donde en uno de los méritos se valora con tres puntos el hecho de ser mujer, en un colectivo como el administrativo donde según datos censales el 70% de las profesionales son mujeres. Las medidas de discriminación positiva se deben aplicar para paliar aquellos sectores con escasa representación femenina. En este caso no puede ser más erróneo el concepto utilizado en el proceso para la selección de personal ya que hablamos unos sectores de empleo donde la presencia femenina no es solo evidente, sino mayoritaria, lo que hace que la única discriminación positiva posible fuera precisamente la contraria, es decir la de favorecer la presencia del género masculino"

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal