Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 29 de octubre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Suc de Teatre – La Tarumba estrena hui el seu últim espectacle, Laberintos, en el Gran Teatre d’Alzira

S'ha preestrenat ja a La Llosa de Ranes i ha obtingut un excel·lent acolliment pel públic


 

._000808

._000811

Hui, a les 20.30 h, Suc de Teatre – La Tarumba estrena en el Gran Teatre d'Alzira el seu últim espectacle, Laberintos, un text de José Antonio Martínez dirigit per Jordi Verdú.

Després del gran èxit de públic i de premis de Serendipia, una comèdia inspirada en el clown i en la farsa, el grup alzireny s'embarca de nou en el gènere de la Comèdia, aquesta vegada amb ingredients sentimentals i melancòlics.

Laberintos és una comèdia que ens conta el retrobament, després de vint anys, d'un professor d'Història convertit en captaire i dos dels seus antics alumnes, hui parella en crisi.

Ella era llavors una adolescent encantadora i brillant en els estudis, i ara, un ésser aspre, odiós i fracassat professionalment.

I ell… Ell continua sent el mateix borinot de sempre. Quan descobreix el seu professor buscant en el fem una nit de tempesta, no se li ocorre una altra cosa que acollir-lo en sa casa.

La relació entre Don Pablo i els seus antics alumnes Olivia i Antonio recorre el present, el passat i el futur, permetent així revelar alguns dels enigmes que els emboliquen.

La temàtica de l'obra ens parla del fet que cada ésser humà és en realitat un intricat laberint.

Forjat sovint per anys d'errors i decisions incoherents. Quan es busca l'eixida, pot ocórrer que ens confonguem de camí, a vegades voluntàriament, unes altres, sembla que ens agrade més enredar-nos pels racons. O simplement, que ens perdem. Fins i tot podem caminar extraviats sense saber-ho.

Alguns aconsegueixen eixir. Després de molt de dolor, d'anar deixant trossos de l'ànima pel camí, de renúncies i frustracions.

L'espectacle anava a estrenar-se el maig de 2020, però la irrupció de la pandèmia al març ho va impedir.

Després, les obres del Gran Teatre i la persistència de la COVID l'han retardat, fins que divendres per fi veurà la llum.

Aquesta meitat comèdia, meitat drama, interpretada per Elena Olmedo, Salva Carreres i el mateix autor, es va preestrenar el 9 d'octubre a l'Auditori de La Llosa de Ranes i va obtenir un excel·lent acolliment pel públic.

Com tots els espectacles dels dos grups de la Tarumba, Suc de Teatre i Volem Teatre, la producció és a càrrec de la mateixa associació i de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alzira.

ASSOCIACIÓ CULTURAL LA TARUMBA

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaTeatro
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Klint - 29/10/2021
Molt bons actors,salutacions a Salva Carreres un Excel,lent company de cúrrele i al director que va ser el meu profe de lite, enhorabona i molta sort, es de agraïr el vostre treball per a que nosalteres passem un bon ratet ,continúen sempre,

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal