Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 6 de noviembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Camilo Mascarell: ‘Presente la meua dimissió com a president de la nostra benvolguda Societat Musical d'Alzira’

'Pel bloqueig dels assajos de la Banda Simfònica, desobediència en les instruccions emanades des de la junta directiva cap a l'escola i nombroses altres situacions que han deteriorat la imatge de l'escola i de la SMA'


.-000466
._000581

Estimats socis, professors, treballadors, músics i amics de la SMA:

Des de 2015 en què vaig assumir la presidència de la nostra Societat Musical d'Alzira, després de la dimissió de l'anterior president Juan Carlos Monerri, fins al dia de hui, he treballat, al costat dels meus companys en les diferents Juntes que han passat, per a deixar una Societat Musical en millors condicions que la vaig rebre. En 2015 els treballadors que tènia donats d'alta la nostra societat, eren 14 o 15, hui dia eixa xifra es de 46 treballadors de la Societat. Això evidencia una de les grans transformacions realitzades, a més de la millora contínua de les condicions laborals dels treballadors al llarg de estos 6 anys.

L'Escola de la Societat, composta per l'Escola d'Educands, que agrupa els que estudien per lliure, i els alumnes que cursen iniciació, preparatori i grau elemental, i d'altra banda el Centre d'Ensenyaments Professionals, que és un centre reconegut i adscrit al Conservatori de Cullera, està actualment en ple funcionament i complint la normativa que la Conselleria d'Educació estableix per a les escoles de Música en general.

Quant a les agrupacions estan funcionant en ple rendiment, excepte la Banda Simfònica, que esta mateixa nit comença els assajos.. Quant a la situació econòmica, els comptes rebuts en 2015 presentaven un dèficit de 55.298.58€, Segons consta en els comptes aprovats en l'assemblea del 24 d'octubre d'enguany presenten un superàvit de 51.216.34€. És a dir, hem aconseguit millorar els resultats de manera objectiva, enfront dels que teníem en 2015. Tot això no hauria sigut possible, sense els diferents directius que han passat en les diferents juntes que he presidit, i tot això malgrat haver passat la crisi del COVID19, que ha afectat les nostres vides de manera que tot no tornarà a ser com abans. En els últims mesos la Junta ha vingut patint un significatiu assetjament, que des del meu punt de vista no té cap raó de ser, tot això motivat per la substitució d'algunes persones al capdavant de l'escola i de la banda jove. Els motius de la seua substitució van ser explicats en l'Assemblea del 24-10-2021, i no van ser objecte de replica per cap dels presents. S'ha acusat l'anterior junta directiva de no presentar candidatura per no trobar persones que volgueren formar part d'ella, afirmacions basades en el desconeixement i realitzades no sé amb quins objectius, ja que comptàvem amb 8 persones per a formar una candidatura.

No obstant això es va decidir que probablement era més positiu no fracturar més la societat del que ja estava en eixe moment i integrar en una única junta punts de vista diferents per a aconseguir una SMA més plural. Una vegada constituïda la nova junta, la col·laboració entre les dues parts de la junta ha sigut nul·la, ja que des del primer minut, els nous membres ja en l'Assemblea, van demanar la meua dimissió, tal com el feien en premsa i per altres mitjans des de fa mesos. I també va ser el primer que van fer en la primera reunió mantinguda. Això ha suposat la impossibilitat de poder treballar de manera conjunta.

Com a colofó a aquesta situació, ha sigut el nomenament novament com a director de l'Escola, al causant d'aquesta crisi. Està situació té el seu orige molt arrere, quan se li va comunicar que en l'acta de 17 de desembre de 2009 havia sigut nomenat com a director de la Banda Jove per un període de 2 anys, i ara, 12 anys després, li comuniquem que anàvem a complir els acords de aquella junta, i iniciar un procés de selecció de nou director per a la Banda Jove.

És en aqueix moment, quan s'inicia un procés de recollida de signatures, un bloqueig dels assajos de la Banda Simfònica, una desobediència en les instruccions emanades des de la Junta Directiva cap a l'escola i nombroses altres situacions que han deteriorat la imatge de l'escola i de la SMA . Per tot això hui presente la meua dimissió com a president de la nostra benvolguda Societat Musical d'Alzira.

Lamente que malgrat haver millorat la situació de la mateixa en estos 6 anys, només quede l'ocorregut en estos últims mesos. Desitge a la nova presidenta que tinga èxit en les seues decisions per a millorar la Societat i que aquesta torne a ser un referent en el món de les Bandes Valencianes. Demanar disculpes a aquells que haja ofés al llarg de estos anys i agrair a tots els que m'han manifestat el seu suport durant estos anys. Gràcies per tot

Camilo Mascarell Pérez

EX President de la Societat Musical d’Alzira

 

.-000132

._000520   

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
SocialColectivos y Agrupaciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal