Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
martes, 23 de noviembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira té 134 contagis actius de COVID-19, una incidència acumulada de 288 casos per cada 100.000 habitants

29 positius més des del passat dijous


 


._000448



._000624 

 

Alzira té una incidència acumulada de 288 casos per cada 100.000 habitants després de que hui s’hagen comptabilitzat 29 contagis més produïts des del passat dijous. A hores d’ara, a la ciutat hi ha 134 contagis. Segons ha explicat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, este augment de positius es produix «sobretot perquè existixen uns contagis socials, que passen a ser familiars i per tant escolars. És a dir, en estos contagis acumulats també compten els casos a les escoles».

L’alcalde apel·la de nou a la responsabilitat personal: «Hem de continuar amb moltíssima precaució; sobre tot en els espais interiors, quan es produix una festa, un sopar, una activitat social, estem molt més exposats al contagi, més encara si ens llevem la mascareta i no guardem les distàncies, i sobretot si hi ha alguna festa que provoca la relació més íntima i més personal». A més a més, Gómez ha advertit que «si continua pujant este nivell d’incidència, des de l’Ajuntament plantejarem la suspensió, si és necessari, de l’activitat pública, perquè a nivell privat, l’Ajuntament no té competència».

 

Punts mòbils de vacunació el “Black Friday”

D’altra banda, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat que intensificarà durant les pròximes setmanes la vacunació sense cita front a la COVID-19 per mitjà de punts mòbils d’immunització a espais de gran afluència de públic, amb la finalitat d’apropar la vacuna contra el coronavirus a la ciutadania. En concret està previst per al pròxim divendres 26 de novembre la instal·lació de punts mòbils amb motiu del «Black Friday» en Alfafar (zona comercial) a l’entrada d’IKEA, de 15 a 21 hores.

La consellera de Sanidad, Ana Barceló, ha indicat que «des de la Conselleria de Sanitat seguirem insistint en la importància de la vacuna per a fer front al coronavirus. No ens cansarem de repetir que és necessari vacunar-se i continuarem oferint totes les possibilitats que estan al nostre abast per a acostar la vacuna a la ciutadania».

Ajuntament d’Alzira 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Viejuno - 23/11/2021
"L’alcalde Diego Gómez apel·la de nou a la responsabilitat personal"... La mateixa responsabilitat que va demostrar ell assistint al sopar de les festes de barris i partides d'Alzira... Un acte en el que, segons publica el diari Levante, la mascareta va brillar per la seua absència, encara que continua sent obligatòria en espais tancats... Ell que des de la seua autoritat com a alcalde es permet recriminar als demés que hem baixat la guardia i tilda l'actitud d'alguns de "negligents"... T'ho vaig a dir en el valencià del nord que tant t'agrada, Diego: una cosa és predicar i una altra és donar blat...
Yo mateix - 26/11/2021
El señor alcalde y resta de edils? No te en res a dir?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal