Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 2 de diciembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El col·legi Carmen Picó celebra el 'Dia de la Diversitat Funcional' amb tres sessions de teatre per a estimular l’expressió i la creativitat

L’especialista Carmen Ríos oferirà els tallers "Teatre per a tots: trenquem barreres"


._000846

._000843

El centre públic comarcal d’educació especial Carmen Picó d’Alziracelebra esta setmana el Dia Internacional de la Diversitat Funcional i la Discapacitat Intel•lectual amb l’activitat «Teatre per a tots: trenquem barreres», impartida per Carmen Ríos Ruiz.

La iniciativa consistix en una animació teatral i didàctica que es du a terme al Carmen Picó entre hui i el pròxim divendres, dia en què es commemora l’efemèride. Es val de les tècniques teatrals «per a derrocar barreres de comunicació i facilitar l’aprenentatge i la creativitat», destaquen des de la Regidoria d’Educació i Infància. Carmen Ríos, amb una llarga trajectòria com a especialista en l’atenció a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional, oferirà els tallers perquè el teatre «estimula el desenvolupament personali actua com a ferramenta de control de l’ansietat, cosa que contribuïx a augmentar l’autoestima i seguretat en si mateix de l’alumnat participant». «La metodologia utilitzada serà activa i interactiva, que té molt en compte el factor lúdic perquè utilitza el joc com a activitat i recurs imprescindible per a este taller teatral», detallen des del Departament d’Educació i Infància.

L’activitat s’ha organitzat en tres sessions de teatre per a fomentar la participació infantil, la relació i la comunicació. Seran de 50 minuts per a l’alumnat més menut, i de fins a 90 minuts per als més majors. Les sessions es realitzaran l’1, 2 i 3 de desembre al matí en el mateix centre educatiu.

La celebració s’inscriu en el compromís de l’Ajuntament d’Alzira amb la infància i la joventut i l’educació, i entra dins de les activitats com a Ciutat Educadora i Amiga de la Infància i del programa del III Pla d’Infància d’Alzira. Està en sintonia amb la Convenció de Drets dels Xiquets i de les Xiquetes de les Nacions Unides i contribuïx, així mateix, a la difusió dels dies internacionals d’UNICEF.

Ajuntament d'Alzira

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaTeatro
Educación y Formación
SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal