Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.865 Fotografías: 108.852 Comentarios de usuarios: 125.580
EL SEIS DOBLE
lunes, 13 de diciembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Ángeles Martínez, alumna del Taller d'Ocupació de l'Ajuntament d'Alzira, rep el reconeixement a la Qualitat dels Projectes Erasmus+ 2021

El nostre Consistori va ser el primer d'Espanya amb una acreditació per al nou programa Erasmus+ 2021-2027


._000780

.-000331

L'alumna d'IDEA Ángeles Martinez Caballero ha sigut guardonada amb el Reconeixement a la Qualitat dels Projectes Erasmus+ 2021 en la categoria de Formació Professional. Estos guardons, entregats pel Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE), busquen donar visibilitat als resultats i casos d'èxit aconseguits per aquest programa europeu a Espanya durant l'any 2021.

Després de completar els seus estudis del Taller d'Ocupació 2019 de l'Ajuntament d'Alzira, en la seua especialitat “Gestió de crides de tele-assistència i Mediació Comunitària” i finançats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA, va tindre la possibilitat de realitzar les seues pràctiques formatives Erasmus+ durant un període de 3 mesos a la ciutat italiana dePesaro gràcies al projecte “IDEA Moves V”.

Una mobilitat europea que va tindre lloc durant el primer trimestre de 2021 i que li va permetre, no sols dur a terme les seues pràctiques no laborals en empresa estrangera tal com marca el certificat de professionalitat, sinó que també va millorar les seues competències en idiomes, adaptació i integració cultural o crear el sentiment de ciutadania europea, entre altres.

La mobilitat europea d'Ángeles, sota la marca projecte IDEA Moves compta ja amb 7 edicions i forma part de les 254 mobilitats que l'Ajuntament d'Alzira ve gestionant des de l'any 2014 i ha comptat amb un finançament total de 633.635 euros gràcies al programa Erasmus+ de la Unió Europea.

L'Ajuntament d'Alzira va ser el primer Ajuntament d'Espanya a comptar amb una acreditació per al nou programa Erasmus+ 2021-2027. Esta acreditació permet a les organitzacions accedir a les oportunitats de mobilitat d'aprenentatge en el marc de l'acció clau 1 del programa; permetent que oferisquen oportunitats de desenvolupament professional i personal a estudiants, professors, formadors i altre personal educatiu.

Ajuntament d'Alzira

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal