Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 11 de febrero de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La XIV Setmana de l’Economia presenta una oferta ambiciosa que es podrà seguir tant de manera presencial com per streaming

Javier Ruiz, Pablo Simón, el futbolista Fernando Giner i fins a 88 ponents estaran presents en esta edició


 


.-000403

La Casa de la Cultura d’Alzira acull del 14 al 18 de febrer la XVI Setmana de l’Economia, un espai per a reflexionar entorn diversos temes d’actualitat econòmica al nostre temps que s’ha presentat hui de manera oficial a l’escola de cuina de Idea.

Com en les passades edicions, la d’enguany ha estat organitzada per l’Ajuntament d’Alzira a través de Idea i l’Associació Empresarial d’Alzira i s’obrirà amb la presència de la Vicepresidenta de la Generalitat Mónica Oltra. En les 24 ponències previstes tractaran temes molt diversos com els objectius de Desenvolupament Sostenible, l’empreniment, els fons europeus o la reforma laboral, passant per temes d’actualitat local com és el cas del centenari de la UD Alzira amb la ponència “El futbol com a dinamitzador de les economies locals”.

També es manté l’espai d’entrevistes en viu, en el que es dona l’oportunitat a les persones en cerca de treball de presentar les seues candidatures. Enguany participen 9 empreses amb un total de 17 ofertes laborals.

«Estem molt contents de poder tornar a la presencialitat, ja que com sabeu, l’any 2021, va tindre lloc la XIII SETMANA DE L'ECONOMIA en format telemàtic amb retransmissions en directe per a vora 5.000 assistents», ha explicat l’alcalde i responsable del departament d’Idea. «A més, afig, esta experiència ha suposat plantejar un format híbrid que combina ponències presencials i retransmissió en directe». Després de l’anunci del programa, la passada setmana, ja hi ha ponències que han esgotat l’aforament, com la de Samanta Villar que es podrà seguir en directe dilluns a les 13 hores “La clau de l’emprenedoria, saber connectar”

Alzira tornarà a ser l'epicentre econòmic, laboral i de noves tendències digitals entre el 14 i el 18 de febrer amb la celebració de la XIV Setmana de l’Economia d’Alzira. Les nombroses xarrades, ponències i taules rodones, dirigides tant a les noves generacions com al públic adult, promouran un clima d'aprenentatge compartit i enriquidor gràcies a la participació de conferenciants de gran nivell.

 

 

Per la seua banda Raul Tudela, president de l’Associació Empresarial d’Alzira ha destacat que «No hi ha cap programa tan complet com aquest per a tractar l’economia, i estem molt orgullosos de poder formar part d’este esdeveniment. Volem convidar a totes les persones a que vinguen i participen en aquesta setmana».

Des de l’AEA es col·labora en diferents espais programats com la taula redona “Reptes i oportunitats de la logística urbana en el segle XXI” o en “Coneixement de les noves claus de la reforma laboral” amb representants de sindicats, empresaris i administració.   Així mateix el president de la associació dels empresaris ha anunciat que el sopar de gala i lliurament de premiats que habitualment se celebra en la cloenda de la Setmana de l’Economia es trasllada al 29 d’abril, tot i que els tres premiats seran anunciats en la inauguració del proper dilluns.

Tant des de l’Ajuntament com per part de l’AEA, han manifestat el seu agraïment als patrocinadors per la seua col·laboració, així com als integrants dels programes europeus VET UP i ERASMUS+ o la corredoria de segurs MONTALVÀ MEDIADORES.

Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç: XIV SE Inscripció | IDEA Alzira (idea-alzira.com). Un dels objectius que perseguixen estes jornades és oferir a l'empresariat i a la ciutadania un espai de reflexió. A més a més, s'intentarà reunir conclusions que faciliten la posada en marxa d'accions, tant des del sector públic com del privat, assenyalen des d’Idea. Estarà present també en la present edició el programa del Departament Idea «Ens movem pel comerç local», amb la participació de les dotze empreses participants este 2022.

Consulta la programació completa ací 

 

 


.-000331

._000807

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 11/02/2022
Si el ayuntamiento pone dinero de nuestros impuestos en la Semana, debería de controlar lo que se hace con ellos.
Saludos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal