Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
sábado, 12 de febrero de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 'La Setmana de l’Economia d’Alzira s’ha convertit en un dels millors events econòmics a la Comunitat Valenciana'

Entrevista a Carmen Herrero, directora d’IDEA Alzira


._000858

.-000004 

El pròxim 14 de febrer s’obrirà una nova edició de la Setmana de l’Economia d’Alzira. La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, presidirà la inauguració, juntament amb l’alcalde, Diego Gómez, i el president de l’Associació Empresarial d’Alzira, Raül Tudela. Oltra aprofitarà la seua assistència per a oferir «la seua visió del treball dels serveis socials com a motor també de l’economia», indica l’alcalde.

La cita econòmica arriba a la seua catorzena edició i planteja enguany una renovació dels continguts per a fer l’ullet a les noves generacions de l’era digital, amb la programació de debats i xarrades sobre les noves professions, la comunicació 3.0 i el paper dels influenciadors (influencers). No obstant això, els continguts més tradicionals també tenen el seu lloc i, una vegada més, recorre a les veus famoses i reconegudes en l’àmbit econòmic per a atraure els assistents.

Entre les activitats programades, Carmen Herrero, directora d’IDEA, destaca la possibilitat de conéixer «l’experiència de Laser Food, amb Persiskin», l’empresa que ha innovat reutilitzant restes del caqui per a crear un cuir vegetal; i també la taula redona per a parlar de la reforma laboral, «el dia 16 al matí, amb la presència de les centrals sindicals i dels empresaris».

«Eixe mateix dia és molt important la xarrada sobre l’escletxa econòmica, a càrrec del cap d’Economia de la Cadena SER, Javier Ruiz; serà molt interessant d’escoltar», afig l’alcalde. I del dijous dia 17 destaca l’encontre entre empreses i candidats per tal de dur a terme entrevistes laborals.

També recomana la taula redona sobre els fons europeus Next Generation, el dijous 17 de febrer a les 12.30 hores, «amb la presència del director general de Coordinació de l’Acció de Govern en aspectes de fons europeus, Juan Ángel Poyatos». I, per últim, el 18 de febrer, a les 12 h. destaca la «xarrada important sobre el futbol com a dinamitzador de les economies locals, aprofitant també que celebrem el centenari de la UD Alzira, tindrem la presència de Fernando Giner, exfutbolista i de Paco Lloret, director de Valencia Capital Radio» junt a ells estarà Juan Antonio Sanjuan, president de la UD i Toni Mazo, director de comunicació de Grupo Mazo.

 

 

«Hi haurà molts més temes, com la ciberseguretat, la vivenda... Esperem que esta Setmana de l’Economia, que la farem ja presencial a la Casa de la Cultura, tinga l’èxit que ha tingut en les convocatòries anteriors». Carmen Herrero destaca que les jornades es retransmetran en directe en streaming i convida a participar «totes les persones interessades en l’àmbit de l’economia, de les relacions laborals, de l’empresa i del comerç».

Entre els noms més coneguts hi ha el periodista valencià Javier Ruiz, cap d’Economia de la Cadena SER, la comunicadora Samanta Villar, presentadora de 21 días i de Conexión Samanta, que oferirà el 14 de febrer a les 13 hores la xarrada inaugural «La clau de l’èxit: saber connectar», i el també mediàtic Pablo Simón, professor de ciències polítiques en la Universidad Carlos III de Madrid i analista habitual a El País, La Sexta, TVE o Cadena SER, que el 18 de febrer a les 10.30 h oferirà la conferència «Una generació entre dues crisis: de la Gran Recessió a la pandèmia».

Per a captar nous públics, i més joves, s’han programat una sèrie d’actes com són la taula redona «Creadors de contingut: YouTube, Twitch i les xarxes socials com a ferramentes de les noves professions», el 18 de febrer a les 17 h, amb la participació de populars comunicadors, influenciadors, youtubers i streamers; el repàs al programa Erasmus+, i la inclusió de temes d’actualitat com la ponència el dimarts 15 a les 17 h sobre el metavers, el debat sobre ciberseguretat (a les 18.30 h), o el paper de les xarxes socials (17 de febrer a les 9.30 h). La directora d’Idea Alzira, Carmen Herrero, destaca l’afany de millora del certamen: «Enguany tenim moltíssimes novetats, temes de moltíssima actualitat, com pot ser el metavers, la logística, la ciberseguretat, els ODS en les empreses, els influencers, o l’esport. Així que convidem a assistir a totes les persones que vulguen aprendre més. Es mantenen la dinàmica i la línia d’anys anteriors, però pensàvem que era possible incrementar un poquet el nivell, i així ho hem fet». Així mateix, ha informat de que l’acte d’entrega de premis es posposarà al 29 d’abril a causa de la pandèmia. Consulta la programació completa ací 

E6D


 ._000585

 

 .-000403

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal