Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
lunes, 14 de febrero de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La Regidoria d’Esports impulsa la campanya ‘Alzira ciutat esportiva cardio saludable’

Amb l’objectiu de previndre i així fomentar l’esport segur a través de la Clínica Tecma


.-000466
._000624  

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira vol articular a través de la clínica Tecma una campanya de salut cardio saludable dirigida a les i els esportistes locals més joves, amb l’objectiu de previndre i així fomentar l’esport segur.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea d’Esports, junt al tècnic del Departament s’han reunit amb el doctor Jordi Candel i amb Sergio Ruiz, gerent de la Tecma. Estes proves es duran a termini a través d’una unitat mòbil i consistiran en una visita cardiològica, electrocardiograma basal, ecocardiografia, prova d’esforç, pes i talla, tensió arterial i el corresponent informe metge amb l‘aptitud esportiva.

Els metges advertixen que una persona que patix sense saber-ho una cardiopatia i practica exercici físic de manera exigent pot estar posant en perill la seua salut, per això la necessitat de realitzar proves que pugen detectar de forma precoç estes malalties i, en cas de detectar anomalia, realitzar les proves necessàries i el tractament indicat en cada cas. Fernando Pascual sol·licita la col·laboració de totes aquelles empreses locals que vulguen adherir-se a este projecte per així poder incrementar la partida del pressupost municipal per arribar al màxim d’esportistes de la ciutat. Esta campanya cardio saludable convertirà a Alzira en la primera ciutat de la Comunitat Valenciana en comptar amb este tipus de revisió dirigida a les i els joves esportistes federats.

La iniciativa serà traslladada als clubs esportius locals el pròxim dimarts 22 de febrer, data prevista per a la celebració del Consell Assessor d’Esports.

Ajuntament d’Alzira

 


.-000049

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal