Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 24 de febrero de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La regidoria d’Esports presenta en el ‘Consell Assessor' la memòria d’activitats

Detalla, entre altres coses, les subvencions a les que es poden acollir els clubs


 
._000784
 

._000859
 

La Regidoria d’Esporta ha convocat el Consell Assessor d’Esports per a transmetre als diversos clubs de la ciutat les iniciatives impulsades des del Departament.

Un des punts tractats ha sigut la recuperació de la Carrera de la Dona, catorze anys després de l’última edició d’esta. «Una carrera que esperem haja vingut de nou per a quedar-se, ja que té una doble vessant, esportiva i reivindicativa», segons Fernando Pascual, regidor de l’àrea d’Esports.

Enguany l’import obtingut per la venda dels dorsals va destinada a AFA. Associació de Familiars Malalts d’Alzheimer i compta, a més, amb la col·laboració del Club d’Atletisme La Rabosa.

Un altre dels assumptes tractats ha sigut la presentació als clubs de la memòria d’ús de les instal·lacions esportives, on es detalla, club per club, les despeses produïdes per l’activitat desenvolupada les diverses dependències municipals, tant per l’ús ordinari com en cap de setmana, assumint les despeses l’Ajuntament d’Alzira.

La memòria també detalla les subvencions a les que es poden acollir els clubs; les activitats i programes promocionades des del Departament d’Esports; així com les realitzades en la piscina, tant coberta com descoberta; les activitats extraordinàries en cap de setmana i les ordinàries de temporada.

Un altre dels aspectes que se detallen és la despesa que suporta cada instal·lació esportiva en manteniment, personal, subministrament elèctric, material esportiu, i activitats programades i promocionades des del Departament.

«Amb esta elaborada memòria perseguim fer aplegar als clubs l’immens esforç que realitza l’Ajuntament d’Alzira per estar al costat dels esportistes i de la pràctica de qualsevol de les disciplines que se poden realitzat en la nostra ciutat», segons Pascual, qui a més argumenta que «no és més que una mera informació sense cap ànim de revertir els costos als clubs». 

Ajuntament d’Alzira 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal