Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.893 Fotografías: 108.880 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 1 de marzo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Centenars d’escolars d’Alzira recorreran des de hui el Gran Teatre per a conéixer l’edifici i la seua història en l’any del seu centenari

Es completa la jornada amb la visita a altres llocs d’interés, com el Museu Faller, el MUMA o la Casa Alós


 

  ._000862

._000690 

Hui comencen les visites guiades dels escolars al Gran Teatre amb l’alumnat del col·legi Sants Patrons i el Tirant Lo Blanc.

 

Es tracta d’una activitat que s’emmarca en la celebració del centenari d’esta instal·lació, que el passat octubre va reobrir les portes després d’unes obres de millora. La reobertura va coincidir amb el 100 aniversari del teatre alzireny, i es va aprofitar per a la presentació d’una sèrie de propostes per a festejar l’efemèride. Entre els recursos i materials creats per al públic escolar està la creació de recursos didàctics, com el quadernet de Marina Pascual Descobrim el Gran Teatre, que s’ha repartit als centres educatius de la ciutat, o la maqueta de la caixa escènica de Javi Benavent, i també la posada en marxa de visites guiades per a l’alumnat d’Alzira.


Durant les pròximes setmanes, centenars d’estudiants recorreran el Gran Teatre per a conéixer l’edifici i la seua història. Comptaran amb uns guies d’excepció: la pallassa Pupetes i els tècnics de Cultura, Jordi Verdú i Óscar Valiente. La visita comptarà amb una primera part, durant la qual la còmica alzirenya rebrà els xiquets i les xiquetes a l’entrada del teatre i els endinsarà en el món del teatre al temps que van recorrent l’espai. Els tècnics de l’àrea de Cultura, per la seua part, explicaran a l’alumnat les característiques de l’edifici, la història i els personatges que han passat per ell i les reformes i millores que s’han executat.


El calendari de visites està pràcticament complet per a tot el mes de març. Les visites es realitzaran de dilluns a dimecres en horari de matí, i es completen amb l’assistència a altres edificis i espais emblemàtics d’Alzira, com el Museu Faller, el MUMA i la Casa Alós.

Ajuntament d’Alzira

 
 
 
 

.-000342

 

._000811

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneralInstalaciones
Educación y Formación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Manola cano - 01/03/2022
Para usuarios del taller ocupacional no hay visita
Manola cano - 01/03/2022
Las personas con diversidad funcional también podías hacer una salida

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal