Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 4 de marzo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Segueix la campanya ‘Beu aigua de l’aixeta' amb la instal·lació de fonts portàtils als grans esdeveniments

La finalitat és la de reduir el plàstic que s’utilitza en este tipus d’actes culturals, esportius i festius



._000863
L’Ajuntament d’Alzira continua amb la campanya ‘Beu aigua de l’aixeta’. Des de les regidories d’esports, Serveis Urbans i Obres Públiques s’està treballant en un nou projecte basat en la col·locació de fonts portàtils d’aigua de l’aixeta en esdeveniments multitudinaris.


El regidor de les tres àrees, Fernando Pascual junt amb els tècnics dels departaments que dirigeix, s’han reunit amb el responsable de l’empresa Tuawa del grup Global Omnium Aguas de Valencia per conéixer i implantar esta nova iniciativa.


La finalitat és la de reduir el plàstic que s’utilitza en este tipus d’esdeveniments esportius, culturals i festius. A més de seguir conscienciant del fet que l’aigua d’Alzira és potable i apta per al consum humà.


L’edil Fernando Pascual ha destacat que “Des de l’Ajuntament d’Alzira hem treballat per aconseguir una aigua de qualitat per al consum de la ciutadania. Amb este projecte volem acostar l’aigua de l’aixeta als esdeveniments que es puguen realitzar a la nostra ciutat, assegurant que l’aigua d’Alzira és apta per a les persones i està controlada amb nombroses analítiques i controls sanitaris”.


Pascual ha afegit que “A més amb este projecte fem d’Alzira una ciutat més sostenible, evitant el consum de plàstic que se sol emprar als grans esdeveniments locals”.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 


._000798

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
SocialGeneralServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal