Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 25 de abril de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira posarà demà a la venda 1.500 bons de 100 euros per a reactivar el comerç local d’Alzira

En els quals el ciutadà abona 60 € i l’Ajuntament els 40 restants; es trauran a la venda el pròxim 26 d’abril



._000634

._000828

L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa una nova edició dels bons de comerç que es trauran a la venda demà 26 d’abril. Com en la resta d’edicions per a adquirir els bons cal demanar cita prèvia a partir del dilluns 11 d’abril.  Els bons de comerç són ajudes al ciutadà per a reactivar el consum, que permetran posar en circulació 150.000 € en l'economia local, fins al 30 de juny. La compra de bons està limitada a una unitat per persona, per tal d’arribar al major nombre de persones possible

En esta ocasió, es tornen a emetre 1500 bons valorats en 100 euros cadascun, i es podran beneficiar totes les persones que vulguen fer les seues compres als comerços d’Alzira.  Dels bons de comerç, el ciutadà aportarà 60 euros i l’Ajuntament d’Alzira els 40 euros restants, és a dir, un total de 60.000 €.

“En dos anys i tres edicions de la campanya ja hem posat en circulació en el comerç alzireny 7000 bons, el que implica una injecció econòmica de mig milió d’euros. De nou tornem a destinar els recursos municipals per a ajudar, tant a la ciutadania, que obté un estalvi del 40% de la compra,  com al teixit comercial de la ciutat. Esperem que esta nova campanya de bons tinga l’èxit i la bona acollida de les anteriors i reforce les compres de cara a la primavera, com vam tractar al Consell de comerç”, assegura Diego Gómez, alcalde d’Alzira i responsable d’Idea.

Com en l’última edició de bons, l’ús està limitat als establiments comercials amb IAE 64 i 65 (excepte 646 estancs, 647.5 màquines vending, 652.1, farmàcies, 654 venda de cotxes i 655 gasolineres, carburants i lubricants)segons el Decret 64/2021 del Consell de 14 de maig, que establix les basesreguladores de les ajudes extraordinàries a les administracions locals en matèria de comerç.

La venda dels bons de comerç es realitzarà en les dependències d'IDEA del 26 d’abril al 30 de juny EXCLUSIVAMENT A TRAVÉS DE L'AGENDA DE CITA PRÈVIA, que es pot trobar publicada a la web  https://www.idea-alzira.com/bonos-comercio

Existències limitades a 1500 unitats i per ordre rigorós de la data de compra que genere la cita prèvia. Es tracta de Targetes electròniques prepagament de 100 €”. Només s’admetrà el pagament amb targeta bancària

Cal recordar que com a qualsevol subvenció rebuda, s’haurà de contemplar a efectes fiscals en el moment de fer la declaració de l’exercici 2022.

En esta tercera edició d'esta acció comercial s’ha treballat en una nova imatge on els protagonistes dels cartells són alguns dels comerços participants del programa “Ens MOVEM pel comerç local”.

Els establiments comercials que estan adherits a la targeta d'Alzira no hauran de fer cap tràmit o inscripció. Aquells que no han participat amb anterioritat cal emplenar el següent formulari: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ/CANVIS FUC CAMPANYA DE BONS 2022

Podeu consultar les BASES REGULADORES DELS BONS DE COMERÇ PER A L’ACTIVACIÓ DEL CONSUM EN EL COMERÇ LOCAL punxant en l'enllaç, aprovades per Junta de Govern local de data 06/04/2022.

Ajuntament d’Alzira

 

 


._000857

._000863

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal