Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 30 de abril de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Aljazzira Jazz Club presenta Nomad Trio

Dissabte 30 d’abril, en la Casa de la Cultura, a les 19 hores


.-000424

Daniel Picazo al piano i Diego de Lera al contrabaix presenten NOMAD, el seu nou àlbum a duo, deu anys després de la publicació d’Al Voltant de Mompou (Blaurecords 2012), acompanyats pel bateria Daniel García.

Estos músics s’han reunit de nou per a gravar un disc, oferint noves possibilitats rítmiques i melòdiques, amb una sonoritat més recollida i càlida, més intimista, més cambrística, i que atorga major llibertat a les veus. És un format valent i arriscat per a qualsevol músic. En el concert d'avui, el trio és més jazzístic i el disc fa de carta de presentació, amb un repertori adaptat per a trio.
Daniel Picazo: Piano / Diego de Lera: Contrabaix / Daniel García Bruno: Bateria.
Entrada: 3 € (reduïda: 2 €).

 

Daniel Picazo
Pianista de sòlida formació clàssica, ha treballat àmpliament en el circuit de jazz nacional. Ha col·laborat amb el grup internacional Solar Sides, actuant en el “Festival Internacional de Jazz de Montreal”, “Atlantic Jazz Festival” de Halifax, així com en la televisió Musimax (Canadà). Ha treballat amb Kiko Berenguer, Voro García, Toni Belenguer, Madeleine Bell i una infinitat de músics de jazz espanyols. La premsa ha destacat la seua faceta de compositor, i l'eclecticisme i la bellesa de la seua música en la seua discografia com a líder. Ha presentat els seus projectes en destacats festivals com San Javier, Peníscola, Xàbia jazz, rebent felicitacions unànimes de la premsa especialitzada.

 

Diego de Lera
Contrabaixista de formació clàssica, ha treballat intensament com sideman en el circuit jazzístic.
Ha tocat en clubs i festivals amb altres artistes i en els seus propis projectes. Com a instrumentista ha transitat estils
molt diversos, des del blues, el pop, el jazz, la música simfònica, etc.. Establit a Galícia des de fa anys, acaba de gravar NOMAD, el seu segon projecte al costat de Daniel Picazo, deu anys després de col·laborar junts en el reeixit 'Al Voltant de Mompou'.

 

Daniel García Bruno
Bateria. Comença a estudiar violí als quatre anys, i més tard solfeig i flauta de bec; en 1982-1984 estudia bateria amb Pepe Sánchez i Carlos Carli a Madrid. Continua els seus estudis de bateria, percussió, harmonia i educació de l'oïda en el Taller de Músics de1984-1987 a Madrid, integra el cercle jazzístic madrileny, i fa els primers concerts en el “Café Central”, «Clamores Jazz», etc. … així com programes de televisió com a “Jazz entre amigos”, amb el Jorge Pardo Quartet. En 1987 viatja a Los Angeles per a estudiar en el Dick Grove School of Music on treballa la bateria i percussió amb David Garibaldi, Peter Erskine, Peter Donald i Luis Conte. En 1988 Viatja a Paris on contínua durant dos anys estudis d'arranjaments en el CIM (Centre d’Informations Musicals) i desenvolupa la seua carrera professional durant 14 anys. En 2002 s'instal·la a Madrid la seua ciutat natal. Ha treballat amb: Jerry GONZALEZ, Dee Dee BRIDGEWATER, Bojan Z Quartet, Julien LOURAU Groove Gang, Alain JEAN-MARIE, Laurent de WILDE, Laurent CUGNY, Elisabeth CAUMONT, Bob SANDS BIG BAND, CARAVANSERAIL BIG BAND, Tam-Tam l’Europe, Sonny FORTUNE, Richie COLE, Sarah LAZARUS, Grant STEWART, Bruce BARTH, Concha BUIKA, Ana BELÉN, Pasión VEGA, Benny GOLSON,...
Aljazzira Jazz Club
 
 
 


._000825

._000837

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal