Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
lunes, 2 de mayo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La locomotora Mikado serà la imatge de la 10k Ciutat d’Alzira organitzada per Ricky Sporteam

Esta VIII 10k Ciutat d'Alzira tindrà lloc el pròxim 21 de maig


 

 

.-000466

 

._000581

Alzira celebra la seua carrera de 10k nocturna i aprofita, un any més, per fer valdre el patrimoni i els recursos turístics de la ciutat. Ricky Sporteam és el club organitzador d’este esdeveniment esportiu i on col·labora la regidoria de Turisme. Els guanyadors d’esta cursa rebran com a trofeu una reproducció de la locomotora Mikado ubicada a l’avinguda Lluís Suñer.

El president del club esportiu, Jose Vicente Belenguer junt amb els tresorers, Jesús Alcañiz i Juanan Sanjuán, s’han reunit amb la regidora de Turisme, Isabel Aguilar, per a mostrar-li una rèplica del trofeu que a més té un vessant integrador, ja que estan realitzats per ADISPAC i fets a mà per persones amb discapacitat intel·lectual.
La locomotora Mikado és una màquina de vapor de 1953 i simbolitza el progrés i les comunicacions. Esta locomotora va ser emprada per al transport de viatgers i mercaderies fins que va ser donada de baixa.
La regidora de Turisme, Isabel Aguilar, ha destacat que “és important que el teixit social de la nostra ciutat faça valdre els recursos patrimonials i turístics que tenim a Alzira, un exemple és el que du fent al llarg dels anys el club Ricky Sporteam, mostrant i donant a conéixer als participants dels seus esdeveniments esportius la nostra ciutat”.
Esta VIII 10k Ciutat d'Alzira tindrà lloc el pròxim 21 de maig.
Ajuntament d’Alzira
 

._000591

 
 
 

._000006VD

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesAtletismo
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal