Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 11 de mayo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira envia una carta als regidors demanat-los ‘consens, voluntat i decisió’

Per a que pressionen als seus diputats i s’incloguen als pressupostos estatals els 26 milions d’euros per a començar les obres que eviten les inundacions a Alzira


.-000130
 .-000143
Senyores i senyors regidors de l'Ajuntament d'Alzira:
El pròxim 24 de maig de 2022 farà un any que la corporació municipal reunida en sessió extraordinària, demanà al president del govern d'Espanya que es destinara una partida als PGE del 2022 per ampliar i adequar el barranc de La Casella l'Estret. Tot i que alguns partits votaren a favor de l'esmena que el senador de Compromís presentà al Senat, no es va aconseguir.
Com vostés ja saben, en els PGE dins de "Programas de gasto" figuren les partides finalistes que es defineixen de la següent manera: Programas finalistas: son aquellos a los que se pueden asignar objetivos cuantificables e indicadores de ejecución mensurables como, por ejemplo, el programa de Creación de infraestructuras.                             
Des de la Federació de Veïns venim reiteradament demanant-los a tots vostés unitat i unanimitat per tal que els seus representants al Congrés i al Senat defensen la inclusió d'una partida específica, és a dir, finalista, per executar les obres d'ampliació del barranc de La Casella i de l'Estret que són els que causen la majoria de les inundacions que pateix el poble d'Alzira. Fem aquesta afirmació tenint en compte les conclusions de l'informe de la UPV que la corporació municipal va encomanar.                                     
Malgrat no haver-se entregat a hores d'ara l’Estudi per a la reducció del risc d’inundabilitat a La Ribera a la CHJ, sí que estem en condicions de conèixer la quantia de les obres que s'han de fer per minimitzar el risc d'inundacions: 26 milions d'euros. I resulta més que possible que d'ací a poc temps es puga conèixer l'estudi completament.
Però ara és el temps en què s'estan definint el PGE per l'any 2023 i ara és el moment de defensar amb tota claredat que cal actuar amb urgència sobre aquests barrancs.
Vostés saben també que abans del 15 d'octubre el "Plan Presupuestario del Reino de España" s'ha de presentar a la Unió Europea. No podem arribar tard en fer arribar al Congrés la nostra petició, i més quan amablement ens han visitat senadors i congressistes que han expressat públicament que és raonable i just el que demanem i que no tindrien cap problema en defensar la inclusió d'aquesta partida finalista al PGE, això sí, sempre que hi haguera consens entre les diferents forces polítiques de la ciutat.
Consens ,voluntat, i decisió és el que tornem a demanar-los. Adjuntem la moció que hem preparat:
És per això que volem reunir-nos amb el seu grup municipal per tal de que l’esmentat consens es plasme en un dos nous acords unànimes de la Corporació, expressats en un ple extraordinari, el proper vint-i-quatre de maig, en el que  s’aprove:
Demanar la inclusió de la partida dels vint-i-sis-milions d’euros als PGE2023. Comprometent-se tots els regidors en pressionar als seus diputats i senadors per tals de que ho aproven al «Congreso» i al «Senado» tant en les votacions dels PGE, fins l’execució de l’ampliació del barranc de La Casella que acabarà amb les inundacions que patim a Alzira.
Encomanar un Estudi de solucions alternatives a l’actual enllaç de la CV-50 amb la CV-41.
Convençuts com estem de que les millors solucions han d’estar proposades pels tècnics, hem demanat l'assessorament a Xavier Machí i ens hem adreçat a tres enginyeries demanant-los ens pressuposten l’esmentat estudi. Esperem poder tindre’ls per presentar-los una terna i que vostés decidisquen a qui adjudicar-lo.   
FAAVV
 
 

.-000342


._000825
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

juanes - 11/05/2022
Me parece que vamos tener que esperar sentados y, " DESGOTANT ", estos políticos que tenemos hoy en día, solo viven para ellos, y para el postureo, ellos se enriquecen en una legislatura, nosotros seguiremos sufriendo inundaciones, una tras otra, total como paga el seguro, ya me lo dijo uno de ellos, y cuando le dije, ¿ y quien no tenga seguro que ?, respuesta muy política, " que se haga uno ", mandan huevos, pero de avestruz..

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal