Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 13 de mayo de 2022
Clic en la foto para ampliar

Presentació de la targeta
Foto d'arxiu
Ver imágenes de esta noticia
1

 Més de 3.000 alzirenys i alzirenyes ja tenen la seua targeta esportiva

“Apassionats per l’esport”


 
.-000049
 

._000807 

Ja són més de 3.000 les targetes esportives tramitades des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira. Tant els mateixos clubs com la ciutadania alzirenya en general han acollit esta nova iniciativa que pretén fer valdré l’esport i fomentar l’activitat física.

Cal recordar que el lema d’esta targeta és “Apassionats per l’esport” i permet l’accés a les instal·lacions esportives a través dels torns que ja estan ubicats en algunes de les instal·lacions i a més s’ofereixen descomptes en Clínica Tecma, Esports Base, Alzicoop Carburants, Gran Teatre i les Piscines Cobertes Municipals.

Esta targeta es pot sol·licitar de manera gratuïta emplenant el formulari a la web d’esports fent clic en este següent enllaç. També es pot demanar en les instal·lacions de la piscina coberta al carrer Verge de la Murta, al poliesportiu de Tulell, per correu electrònic a [email protected] o contactar per whatsapp per a informar-se al 678 843 705.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha destacat que “És molt important la pràctica esportiva i és per això que des del departament llancem iniciatives com esta, una targeta per als esportistes i per a tota la ciutadania que vulga millorar la seua salut i la seua condició física. Vull fer una crida a tots els alzirenys i alzirenyes que fan esport a què sol·liciten esta targeta per tal de poder fer ús de les instal·lacions municipals i beneficiar-se dels avantatges de l’esportista”.

Ajuntament d’Alzira

 

 
._000821

._000841
 
 
 
 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal